Hocam selam, birkaç gün olmuş sanırım kullanalı nasıl memnun musunuz acaba koldan? Bende almayı düşünüyorum ama Gamepower Force'la çok arasında kaldım.

Aleykümselam. Hocam çok gamepad uzmanı değilim ama malzeme kalitesi, hissiyatı bana kaliteli geldi. Şarj standı olması ayrı avantaj. Çok şık bir cihaz. Şu ölü alan ayarı muhabbeti dışında hiçbir sorun görmedim. Ondada beni haklı bulup iade/değişim kabul ettiler ama ben memnun olduğum için iadeyi reddettim. Şu an zevkle kullanıyorum.

Aleykümselam. Hocam çok gamepad uzmanı değilim ama malzeme kalitesi, hissiyatı bana kaliteli geldi. Şarj standı olması ayrı avantaj. Çok şık bir cihaz. Şu ölü alan ayarı muhabbeti dışında hiçbir sorun görmedim. Ondada beni haklı bulup iade/değişim kabul ettiler ama ben memnun olduğum için iadeyi reddettim. Şu an zevkle kullanıyorum.

Hocam sanırım o gamepadde arkadaşların da dediği gibi öyle bir ayar yok bende karşılaştığım videolarda ve forumlarda çalışmadığını gördüm diğer arkadaşların dediği gibi Ajazz'ın kitapçığı daha doğru sanırım. Çok teşekkür ederim görüşünüz için.