Genesyss

Uzman
Selam dostlar, araç Clio 3 430K'ya anlaştık özellikler:
  • Sol kapılar boyalı.
  • Sol arka çamurluk boyalı.
  • Kaput boyalı.
  • Sağ arka çamurluk boyalı.
  • Bagaj kapağı değişen.
  • Şase podye direkler falan hatasız.
  • Km:178.000
  • 1.5 dCi motor.
  • Şanzımanda bir sıkıntı çıkmış onu daha yeni yaptırmış.
Bu araç nasıldır? Kullananlar memnun mu? Türkiye geneli daha iyi araçlar olabilir ama bizim önceliğimiz Antalya içi, burdur veya Isparta araçları, yakınlığıyla dolay. Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz 2012 son çeyreği ve 2013 üretimi öncesi otomatik şanzıman robozite diye biliyorum. Berbat bir şanzıman ki araçta zaten baya şey yaşamış.

Alınmaz 2012 son çeyreği ve 2013 üretimi öncesi otomatik şanzıman robozite diye biliyorum. Berbat bir şanzıman ki araçta zaten bayağı şey yaşamış.

Şahsen almazdım. Kaput boyalı ve 178 bin km. Bir 50 bin lira daha masraf ettirir. Bu arada Clio serisini cok seviyorum.

Çok mu sıkıntı çıkarıyor bu şanzımanlar bazısı iyi diyor bazısı kötü diyor benim duyduğum yokuşta kaçırma yapıyormuş o kadar.

Şahsen almazdım. Kaput boyalı ve 178 bin km. Bir 50 bin lira daha masraf ettirir. Bu arada Clio serisini cok seviyorum.

Hocam nasıl 50k masraf çıkarır.

Çok mu sıkıntı çıkarıyor bu şanzımanlar bazısı iyi diyor bazısı kötü diyor benim duyduğum yokuşta kaçırma yapıyormuş o kadar.

Hocam nasıl 50k masraf çıkarır.
O kadar bilgim yok fakat bence alma. Yokuşta kaciriyor olayini ilk defa duydum tehlikeli. Bence baska modellere bak.