Cloud 3 Wireless Alternatifi Kulaklık Önerisi

Bütçe
5-6 bin TL

Natsu

Uzman
Merhaba, 5000 TL'ye Amazon'dan Cloud 3 Wireless modelini sipariş ettim. Birkaç gündür kullanıyorum. Sol taraftan fazla ses geliyor bu nedenle her türlü iade edeceğim. İade sürecine girmişken gerek yazılım sorunları, gerek sesin az gelmesi, basın az olması gibi problemlerden dolayı kulaklığı değiştirmeye karar verdim. FPS oyunlarından çok Diablo tarzı oyunlar oynarım ve dizi, film izler müzik dinlerim. Bu yüzden genel ses kalitesinin iyi olması benim için önemli. Benzer bütçede (kulaklık gerçekten iyiyse üstüne çıkabilirim) kablosuz alternatif model önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Ben de oyun kulaklığı almak üzereyim. Araştırdığım kadarıyla çoğu parasını hak etmiyor zaten ama sizin bütçenizin altında, beklentinizi fazlasıyla karşılayacak bir model var. Yani en azından benim için öyle oldu. Cloud 2-3 kullandım. O verilen paralara değmediğini düşünüyorum. 1950 liraya Razer Blackshark V2 var şu anda. Onu öneririm ve eminim ki pişman olmazsınız.

Konudan anlaşılıyor sanıyordum, düzelteyim. Kablosuz model arıyorum. Razer Blackshark V2 Pro 2023 modeli çıktı karşıma kablosuz olarak fakat fiyatı 7000 TL civarında. Sizce değer mi?

Hocam, bahsettiğiniz ürün kablolu, ayrıca Cloud 3 Wireless alternatifi bana kalırsa olamaz.

Konudan anlaşılıyor sanıyordum, düzelteyim. Kablosuz model arıyorum. Razer Blackshark V2 Pro 2023 modeli çıktı karşıma kablosuz olarak fakat fiyatı 7000 TL civarında. Sizce değer mi?
Değer bence.

Razer Blackshark V2 Pro 2023 modeli çıktı karşıma kablosuz olarak fakat fiyatı 7000 TL civarında. Sizce değer mi?
Hayır. Değmez.
Blackshark V2 değil, V2X. Ayrıca kablolu olduğunu unuttunuz sanırım.

Hocam, bahsettiğiniz ürün kablolu, ayrıca Cloud 3 Wireless alternatifi bana kalırsa olamaz.

Değer bence.
@1689 , kesinlikle değmeyeceğini söylüyordu. O bantta pek fazla kulaklıkta kullanmış birisi kendisi.

Hayır. Değmez.
Piyasadaki neredeyse bütün kulaklıklarda illa öne çıkan bir kötü özellik oluyor. Bu yüzden SS Arctis Nova Pro veya Logitech G PRO X 2 olmadığı sürece herkes bir sebepten bir kulaklığı önermediğini söyleyebiliyor. Sizce neden değer veya neden değmez? Biraz daha açıklayıcı olabilir misiniz?

Hayır. Değmez.

Blackshark V2 değil, V2X. Ayrıca kablolu olduğunu unuttunuz sanırım.

@1689 , kesinlikle değmeyeceğini söylüyordu. O bantta pek fazla kulaklıkta kullanmış birisi kendisi.
Gerçi, bazı konularda Cloud 3 Wireless önde geliyor. Tekrar düşündüm ve dediğiniz gibi değmez diye düşünüyorum.

Benim detayli bilgim yok fakat kronik mentese kirilma problemi tarzinda bir sorunu oldugunu biliyorum. Etiketledigim arkadas daha detayli anlatabilir.

Benim detayli bilgim yok fakat kronik mentese kirilma problemi tarzinda bir sorunu oldugunu biliyorum. Etiketledigim arkadas daha detayli anlatabilir.
Anladım, peki Steelseries ürünleri neden önermiyorsunuz? Şimdilerde çıkan Nova 5 gözüme çarpıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…