Bütçe
5-6 bin TL

Logitech G733'ün mikrofonu çok iyi değil malesef. Sesini doğal değil ama tiz verir.

Logitech G733'ün mikrofonu çok iyi değil malesef. Sesini doğal değil ama tiz verir.
G Pro X Wireless'ta dip ses sorunu var.

Hocam teşekkür ederim öncelikle önerileriniz için, fakat paylaştığınız kulaklıkların fiyatı bütçemin 2 katı. G733 eski bir kulaklık gözümde, onu almak istemiyorum.

Piyasadaki neredeyse bütün kulaklıklarda illa öne çıkan bir kötü özellik oluyor. Bu yüzden SS Arctis Nova Pro veya Logitech G PRO X 2 olmadığı sürece herkes bir sebepten bir kulaklığı önermediğini söyleyebiliyor. Sizce neden değer veya neden değmez? Biraz daha açıklayıcı olabilir misiniz?
Sana şöyle anlatıyım ben ne yaparsam yapayım V2 pro'nun sesini fiyatını hakketiricek seviyeye getiremedim hani sesi geçtim ses subjektiftir fakat ürün kronik sorunlu Cloud 3 wireless denemedim fakat incelemelerinde ve kullanıcı deneyimlerini okuyunca herkes Cloud 3 wireless'ın Blackshark'tan daha iyi bir kulaklık olduğunu söylüyor, ister Youtuberlar olsun ister karşılaştırma siteleri olsun , isterde redditte ikisini deneyenler olsun.
Wireless şart değilse DT 770/990 pro ve Moondrop dawn pro ikilisi G pro X2 'yi Nova Pro'yu bile mahveder, illa wireless istiyorsan ben açıkçası Cloud 3W'den devam ederdim, çok iyi kulaklık diye diye başımı sisirenler var.

Hocam teşekkür ederim öncelikle önerileriniz için, fakat paylaştığınız kulaklıkların fiyatı bütçemin 2 katı. G733 eski bir kulaklık gözümde, onu almak istemiyorum.
Ben G733 kullanıyorum güzel kulaklık. Bunlar dışında bende ayrıca Arctis Nova 4P var. O da iyi kulaklıktır ama incelemesi yok o sitede. İstersen Arctis Nova 4P yada Arctis Nova 4X de düşünebilirsin.