Şarj süresinden çok kafa bandı önemliydi sanırım pelta alacağım teşekkürler.Benim Arctis 7+ 30 saat şarj süresine sahip ve beni pişman etmiyor. 90 saat hayli hayli yeter bence. Çok takılmayın şarj süresine. Kafanızda takılan şey sadece şarj süresiyse, direkt alın geçin.
Detaylar
Kim cevapladı?Yumuşakgüneş
Uzman
Daha geçen gün geldi firmware güncelledim. Bende sıkıntı yok.Kopma sorunu var firmware update bekliyoruz mecbur. Çok olmuyor ama yer yer başıma geliyor parazit ve kopma olayı.
Uzun kullanımda sıkıntı olmuyor, hafta sonları çok yoğun olduğumda 11-12 saat kullanmışlığım var, genelde 6-7 saati geçince bir 3-5 dakika çıkarıyorum yetiyor. Normal bir ağrı var yani. Sadece deri olduğu için çok hava almıyor, yaz için uyumlu bir kumaş ped almayı düşünüyorum.
Sye
Uzman
Ben yapmadım, akşam denerim. 1-2 gündür başıma hiç gelmedi belki kendi kendine güncellemiştir.Daha geçen gün geldi firmware güncelledim. Bende sıkıntı yok.
Üstat kulaklık nasıl sipariş verdim bende.Şarj süresinden çok kafa bandı önemliydi sanırım pelta alacağım teşekkürler.
Gayet memnunum iyi ki almışım.
En iyi siz bilirsiniz. Çok büyük bir kararsızlık içindeyim. ROG Pelta mı, yoksa Cloud 2 veya Cloud 3 kablosuz mu? CS için hangisi daha iyi? Ayak seslerinin net olarak nereden ve hangi mesafeden geldiğini bilmek açısından hangisini önerirsiniz? Ayrıca malzeme kalitesi, rahatlık vb. konularda da kararsızım. Pelta kullanan az galiba; çok araştırsam da CS ile ilgili bir şey bulamadım. HyperX’in yanında sönük kalır diye korkuyorum. Bir de ROG Delta 2 var.
Hocam ille de ses kasma konusuna takıyorsanız Cloud 3 alın Cloud 2 wirelessin tarihi geçti artık bence batarya olarak çok fark var 3 le arasında. Şahsen her kulaklığı ilk kullanışımda ses kasma olarak berbat geliyor ama 1 hafta içinde alışılıyor hepsine Rog Peltayla bile gayet düzgün ses kasabiliyorum. Rahatlık olarak bana göre Rog Pelta Cloudlardan baya bi önde. Csyi uzun bi süredir oynuyorsanız ses kasma konusunda bi sıkıntı yaşamazsınız. Ben Rog Pelta almanızı tavsiye ederim batarya konusunda bi sıkıntı yaşasanız bile kablolu olarak da kullanılıyor.En iyi siz bilirsiniz. Çok büyük bir kararsızlık içindeyim. ROG Pelta mı, yoksa Cloud 2 veya Cloud 3 kablosuz mu? CS için hangisi daha iyi? Ayak seslerinin net olarak nereden ve hangi mesafeden geldiğini bilmek açısından hangisini önerirsiniz? Ayrıca malzeme kalitesi, rahatlık vb. konularda da kararsızım. Pelta kullanan az galiba; çok araştırsam da CS ile ilgili bir şey bulamadım. HyperX’in yanında sönük kalır diye korkuyorum. Bir de ROG Delta 2 var.
Olumlu yorumlarla beraber youtubeda rog peltayla oyunda (pubg) sesle yön tayin etmek mümkünsüz gibi yorumlar okudum. Zaten her kulaklıkla az çok ses kasmak oluyor fakat cloud3 kablosuz mu pelta mı daha iyi bilemiyorum cs2 için.Hocam ille de ses kasma konusuna takıyorsanız Cloud 3 alın Cloud 2 wirelessin tarihi geçti artık bence batarya olarak çok fark var 3 le arasında. Şahsen her kulaklığı ilk kullanışımda ses kasma olarak berbat geliyor ama 1 hafta içinde alışılıyor hepsine Rog Peltayla bile gayet düzgün ses kasabiliyorum. Rahatlık olarak bana göre Rog Pelta Cloudlardan baya bi önde. Csyi uzun bi süredir oynuyorsanız ses kasma konusunda bi sıkıntı yaşamazsınız. Ben Rog Pelta almanızı tavsiye ederim batarya konusunda bi sıkıntı yaşasanız bile kablolu olarak da kullanılıyor.
Yani mümkünsüz diyemem bende çok pubg oynuyorum ama pubg özelinde o kadar da iyi değil. Cs2 için ses kasma olarak Cloud 3 daha iyidir.Olumlu yorumlarla beraber youtubeda rog peltayla oyunda (pubg) sesle yön tayin etmek mümkünsüz gibi yorumlar okudum. Zaten her kulaklıkla az çok ses kasmak oluyor fakat cloud3 kablosuz mu pelta mı daha iyi bilemiyorum cs2 için.
Yumuşakgüneş
Uzman
Cloud 3 wireless daha iyidir emin ol. Güzel kulaklık fps için.Olumlu yorumlarla beraber youtubeda rog peltayla oyunda (pubg) sesle yön tayin etmek mümkünsüz gibi yorumlar okudum. Zaten her kulaklıkla az çok ses kasmak oluyor fakat cloud3 kablosuz mu pelta mı daha iyi bilemiyorum cs2 için.
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-