Torukojin Kaneki
Başarılı
Cloud 3 yerine kulaklık önerisi olan var mı? Bunu ikinci el satıp maksimum 1.000 TL civarı koyabilirim. @michaelscofield öneriniz var mı hocam?
Cloud 3 yerine kulaklık önerisi olan var mı? Bunu ikinci el satıp maksimum 1.000 TL civarı koyabilirim. @michaelscofield öneriniz var mı hocam?
Pek değilim. 1 yıldır kullanıyorum. Blackshark v2 Special Edition kadar sesi iyi kasamıyorum.Cloud 3'ü satma sebebiniz nedir? Memnun değil misiniz?
Hocam bu indirim bitene kadar yetişmeyebilir param.
Pek değilim. 1 yıldır kullanıyorum. BlackShark V2 Special Edition kadar sesi iyi kasamıyorum.
Pek değilim. 1 yıldır kullanıyorum. BlackShark V2 Special Edition kadar sesi iyi kasamıyorum.
Hocam bu indirim bitene kadar yetişmeyebilir param.
Arızalıydı, stoğu yoktu.V2 Special Edition'dan Cloud 3'e geçmekte hata yapmışsınız zaten. Aynı kalitede ürün değiller.
V2 Special Edition'dan Cloud 3'e geçmekte hata yapmışsınız zaten. Aynı kalitede ürün değiller.
Yerinizde olsaydım Cloud 3'ten devam edip para biriktirirdim.
Ne önerirsiniz blackshark v2 kadar iyi?
Arızalıydı, stoku yoktu.
Ne önerirsiniz BlackShark V2 kadar iyi?
Satıp ne almamı önerirsiniz ileride onu diyorum.Cloud 3'ten devam edin. Paranızı biriktirmeye bakın. Bütçeniz bu kadar kısıtlıyken Cloud 3'ü satmaya gerek yok.