Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu çok öneren görüyorum. Duruş olarak da epey rahat duruyor. Kumaş pedleri de var sanırım, ekstra deri dışında. Bence alınabilir. Amazon'dan alırsan iade şansın da olur.
Bayağı bir öneren var forumlarda hocam, düşünüyorum alsam mı almasam mı diye. :D

Arkadaşlar, yeni kulaklık almayı düşündüm fakat sonradan boşa masraf olacakmış gibi geliyor ve bu yüzden kafa yastığı yani sünger almayı planladım. Ama bulamıyorum. Cloud 3 kulaklığım için siz bulup atabilirseniz çok mutlu olurum, ben bulamıyorum.

Bayağı bir öneren var forumlarda hocam düşünüyorum alsam mı almasam mı diye. :D

Arkadaşlar, yeni kulaklık almayı düşündüm fakat sonradan boşa masraf olacakmış gibi geliyor ve bu yüzden kafa yastığı yani sünger almayı planladım. Ama bulamıyorum. Cloud 3 kulaklığım için siz bulup atabilirseniz çok mutlu olurum ben bulamıyorum.

https://techolay.net/sosyal/konu/hyperx-kulaklikta-nasil-ucretsiz-yedek-parca-alinir.116855/ Bu konuda ücretsiz alabileceğin bir rehber var. Hatta ellerinde yedek parça yoksa sıfır gönderiyorlar. Kafa yastığı veya ped, menteşe vs. istersen yardımcı olacaklardır.