İki kulaklık arasında 1750 TL'lik bir fiyat farkı var, Pelta'nın daha iyi olduğunu biliyorum ama emin olmak için de sizlere bir kez daha sormak istedim. Genel olarak FPS oyunları oynasam da ruh halime göre değişiyor çoğu zamanda FIFA + film veya müzik şeklinde takılıyorum. Cloud III için seslerine boğuk diyenler var. FPS oyunları oynamadığım süreçte de ses - bass memnun eder mi? Fiyat farkına değerse bariz farkları bir şekilde Pelta alayım diyorum.
İki kulaklık arasında 1750 TL'lik bir fiyat farkı var, Pelta'nın daha iyi olduğunu biliyorum ama emin olmak için de sizlere bir kez daha sormak istedim. Genel olarak FPS oyunları oynasam da ruh halime göre değişiyor çoğu zamanda FIFA + film veya müzik şeklinde takılıyorum. Cloud III için seslerine boğuk diyenler var. FPS oyunları oynamadığım süreçte de ses - bass memnun eder mi? Fiyat farkına değerse bariz farkları bir şekilde pelta alayım diyorum.
Cloud 3'ün sesleri boğuk değil kim diyorsa bilmiyorum artık nasıl kullanıyor FIFA, pes oynarken sesi çok güzel geliyor müzik içinse bass konusunda dtsx+bass profilini seçtikten sonra gayet keyifli bir müzik keyfi oluyor. Cloud 3 FPS oyunları için birebir.
Cloud 3'ün sesleri boğuk değil kim diyorsa bilmiyorum artık nasıl kullanıyor FIFA, pes oynarken sesi çok güzel geliyor müzik içinse bass konusunda dtsx+bass profilini seçtikten sonra gayet keyifli bir müzik keyfi oluyor. Cloud 3 FPS oyunları için birebir.
Cloud 3 1 yıl önceye kadar yüzüne bakılmıyordu. Ne oldu inovasyon filan yapıp yenisi mi geldi böyle revaç görmeye başladı? Benim tercihim Pelta olurdu.
Cloud 3 1 yıl önceye kadar yüzüne bakılmıyordu. Ne oldu inovasyon filan yapıp yenisi mi geldi böyle revaç görmeye başladı? Benim tercihim Pelta olurdu.
Mikrofonu zaten her türlü daha iyi. Hi-Fi var. Ses kalitesi olarak Cloud 3, Pelta'nın yanına bile yaklaşamaz. Millet Pelta'da dandik EQ yapmasına rağmen kulaklığın ses kalitesi ciddi derecede bozulmuyor. 2-3 yıl kullandıktan sonra Cloud 3'ün üstünde ve kulaklık yastıklarında soyulma yaşayacaksın. Tercihim değil.
Mikrofonu zaten her türlü daha iyi. Hi-Fi var. Ses kalitesi olarak Cloud 3, Pelta'nın yanına bile yaklaşamaz. Millet Pelta'da dandik EQ yapmasına rağmen kulaklığın ses kalitesi ciddi derecede bozulmuyor. 2-3 yıl kullandıktan sonra Cloud 3'ün üstünde ve kulaklık yastıklarında soyulma yaşayacaksın. Tercihim değil.