Peltanın mikrofon sesi parlak aradaki fiyat farkını siz ödüyorsanız arkadaş onu alabilir. Rog peltanın pedlerinin yırtılmayacağı garanti mi?
Kumaş vs deri yapıyorsun güzel arkadaşım. Kumaş her zaman daha uzun ömürlüdür. Deri ped ile yaz ayında bol terlemeli kullanım dilerim.

Adam 2 kulaklığı kıyaslıyor. Ben gelip de üzerine şu kadar koyup bunu al demedim. 2 alternatifi var daha iyisini öneriyorum. Gelip de "1750 sen vereceksen alsın." diye zırva yapma lütfen ✋.

Kumaş vs deri yapıyorsun güzel arkadaşım. Kumaş her zaman daha uzun ömürlüdür.

Adam 2 kulaklığı kıyaslıyor. Ben gelip de üzerine şu kadar koyup bunu al demedim. 2 alternatifi var daha iyisini öneriyorum. Gelip de "1750 sen vereceksen alsın." diye zırva yapma lütfen ✋.

Kumaşın uzun ömürlü olduğu aşikar. Onun daha önceden yırtılıp yırtılmayacağını nasıl garanti edebilirsin?
Örnek olarak HS80, 1 yıl kullanımdan sonra yanlardan dikiş atıyor. Cloud 3'e göre daha pahalı ama. Kullanılmayan ürünlere yorum yapan kişileri anlamıyorum her Hi-Fi olan ürün daha iyi kalite olacak diye bir şey yok. Cloud 3 2800 civarına SS Prime 3000 civarına satılıyordu Cloud 3 bariz önde fakat SS Prime Hi-Fi diye satılıyor burada deneyip görmeden yorum yapma işini de anlamıyorum.

Cloud 3 1 yıl önceye kadar yüzüne bakılmıyordu. Ne oldu inovasyon filan yapıp yenisi mi geldi böyle revaç görmeye başladı? Benim tercihim Pelta olurdu.
Muhtemelen bi Driver Update falan oldu ama Ses boğuk diye iade eden çok insan oldu veya belki hala boğuk sadece sen gidip çok iyi bi kulaklık kullanmadıysan normalde sana boğuk hissettirmiyor.

Asus Rog Pelta daha iyi ama genede.

Kumaşın uzun ömürlü olduğu aşikar. Onun daha önceden yırtılıp yırtılmayacağını nasıl garanti edebilirsin?
Örnek olarak HS80, 1 yıl kullanımdan sonra yanlardan dikiş atıyor. Cloud 3'e göre daha pahalı ama. Kullanılmayan ürünlere yorum yapan kişileri anlamıyorum her Hi-Fi olan ürün daha iyi kalite olacak diye bir şey yok. Cloud 3 2800 civarına SS Prime 3000 civarına satılıyordu Cloud 3 bariz önde fakat SS Prime Hi-Fi diye satılıyor burada deneyip görmeden yorum yapma işini de anlamıyorum.
Az önce ROG Hi-Fİ'si ile SS Hi-Fi'sini kıyasladın. Süper bir kıyaslamaydı. Fark edersen berbat bir EQ ayarı yapılmasına rağmen sesi berbatlaşmıyor manasına gelen bir mesaj yazmışım. İlla kullandığım bir kulaklık istiyorsan Pelta'ya göre müzik dinleme konusunda daha geride olan Nova 7P'yi arkadaşa öneriyorum o zaman. Madem kullandığımız kulaklığı önermemizi istiyorsun. Bundan önce de ROG Delta kullanıyordum zaten. 2019 üretimli kulaklığın bile Hi-Fi'si top seviyeydi.

Bu kulaklıktaki pedin de kumaşının uzun ömürlülüğünü garanti edemem. Deri'de sürekli olan özelliği söyledim zaten.

SS prime'da Arctis Pro ile aynı sürücüler var çünkü. Anakartın iyi bir modelse veya o dönem 300-500TL bi ses kartı aldığında SS prime 5'e katlıyordu Cloud 3'ü çünkü.

SS prime'da Arctis Pro ile aynı sürücüler var çünkü. Anakartın iyi bir modelse veya o dönem 300-500TL bi ses kartı aldığında SS prime 5'e katlıyordu Cloud 3'ü çünkü.
Ses kartı ile ilgili problem yok. Kablosu aşırı ince olduğu için uzun ömürlü bir ürün değil. Kalın olsaydı çoğu herkes onu kullanırdı.

Ses kartı ile ilgili problem yok. Kablosu aşırı ince olduğu için uzun ömürlü bir ürün değil. Kalın olsaydı çoğu herkes onu kullanırdı.
Kalın kablo ve sağlam kablo arasında fark var. Kablo illa kalın diye sağlam olmuyor.

SS prime daha az satıldı çünkü SS prime hatta genel olarak SS ürünleri sürekli 7/24 piyasada olmuyor mesela Nova 5'e bakıyosun bi fiyatı 6 bin oluyo bi 4500'e düşüyor. Nova 7 bi 5000TL'ye buluyorsun bi 7000TL oluyor stoklar azalınca. HyperX ürünleri özellikle Cloud 2 ve Cloud 3 satıldığı zamanlar her yerde bitmez derece stoğu olan ürünler oluyolar zaten.