Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Cloudflare güvenilir bir site. Dünyanın en büyük güvenlik duvarı diyebilirim hatta. Lakin bu görsel bana biraz şüpheli geldi.
Güncelleme: Sakın yapmayın, virüs yersiniz. %100 fake/scam.
- Ben hayatımda hiç böyle komut yapıştırmalı bir doğrulama yöntemi görmedim.
- Metinde noktalardan önce boşluk var.
- Windows + R tuşuna basılı tutulmaz. Bu yönergede de hata var.
Güncelleme: Sakın yapmayın, virüs yersiniz. %100 fake/scam.
Kod:
api.bittypejumpshopbest.com
bittypejumpshopbest.com
877903.tinttrends.co
Ortada komut yok.
- Makaleler
- 17
Evet hocam, ancak mesajıma neden bu kadar aşağı oy geldiğini de anlamadım, sizden farklı olarak ne dedim ki ben? Normalde Cloudflare'in güvenilir olduğunu ancak atılan sitenin scam olduğunu belirttim halbuki.
- Makaleler
- 14
Cloudflare güvenilir ancak ekran görüntüsündeki sayfa taklit dostum...Evet hocam, ancak mesajıma neden bu kadar aşağı oy geldiğini de anlamadım, sizden farklı olarak ne dedim ki ben? Normalde Cloudflare'in güvenilir olduğunu ancak atılan sitenin scam olduğunu belirttim halbuki.
Taklitler aslını yüceltir falan filan.
- Makaleler
- 17
Ben de aynısını dedim, düzgün anlaşılmamış sanırım.Cloudflare güvenilir ancak ekran görüntüsündeki sayfa taklit dostum...
- Makaleler
- 14
Yok o öyle değil. JavaScript ile direkt kullanıcı panosuna metin kopyalayabiliyorsunuz. Cloudflare robot sistemini de normal bir <form> kullanır gibi kullanmışlardır.Adamlar sahte CloudFlare sitesine gerçek CloudFlare koruması da koymuş@10534, Büyük ihtimal site sadece komutla açılabilecek şekilde ayarlanmış, format atabiliyorsanız format atmanızı öneririm bu gün içinde.
Hayır arkadaşlar dolandırıcı değilim. Web siteleri de geliştirdiğim için biliyorum.
- Makaleler
- 3
Çünkü sonradan guncellediniz. Başta Cloudflare güvenilir dediniz. Bunu ya sadece başlığı okuyarak demiş olabilirsiniz ya da içeriği görüp demiş olabilirsiniz. İki durumda da hatalı bir davranış.Evet hocam, ancak mesajıma neden bu kadar aşağı oy geldiğini de anlamadım, sizden farklı olarak ne dedim ki ben? Normalde Cloudflare'in güvenilir olduğunu ancak atılan sitenin scam olduğunu belirttim halbuki.
Neden çok eksi geldiğine gelecek olursak başlıca sebep şu olaydır.
Yok hocam şaka amaçlı demiştim, bi' 120 kez aynısından yediğim için az buçuk biliyorumYok o öyle değil. JavaScript ile direkt kullanıcı panosuna metin kopyalayabiliyorsunuz. Cloudflare robot sistemini de normal bir <form> kullanır gibi kullanmışlardır.
İnanmadımHayır arkadaşlar dolandırıcı değilim. Web siteleri de geliştirdiğim için biliyorum.![]()

- Makaleler
- 17
Evet başlığa bakıp yazmıştım başta, sonradan içeriği okuyunca hemen düzelttim. Ayrıca kırık camlar teorisine de katılıyorum, eksiyi görünce diğerleri de atmış olabilir maalesef. Neyse hatamı kabul ediyorum, bundan sonra başlığa bakıp bodoslama dalmak yerine içeriğe de dikkat etmeliyim.Çünkü sonradan guncellediniz. Başta Cloudflare güvenilir dediniz. Bunu ya sadece başlığı okuyarak demiş olabilirsiniz ya da içeriği görüp demiş olabilirsiniz. İki durumda da hatalı bir davranış.