Melino

Çalışkan
Discord yasaklandığı için ve internetimde bir güvenlik duvarı olduğu için "Cloudflare WARP Zero Trust" kullanıyorum. Dün laptopumu tamamen değil, sadece güç düğmesine basarak kapattım. Yaklaşık on saat sonra bilgisayarı tekrar açtığımda Discord'da sunucudaki veya arkadaşlarımla olan mesajlaşmalarımı göremediğimi farkettim. Bu neden oluyor? Yaklaşık 1 saat bekledim ancak gene düzelmedi, ne yapmam gerekiyor?

1768989549192.webp

görsel_2026-01-21_130016994.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Discord yasaklandığı için ve internetimde bir güvenlik duvarı olduğu için "Cloudflare WARP Zero Trust" kullanıyorum. Dün laptopumu tamamen değil, sadece güç düğmesine basarak kapattım. Yaklaşık on saat sonra bilgisayarı tekrar açtığımda Discord'da sunucudaki veya arkadaşlarımla olan mesajlaşmalarımı göremediğimi farkettim. Bu neden oluyor? Yaklaşık 1 saat bekledim ancak gene düzelmedi, ne yapmam gerekiyor?

Eki Görüntüle 219778

Eki Görüntüle 219779
Aynı sorunu ben de yaşıyordum bazen Discord kapanıyor bazen mesajlar yüklenmiyordu. Tarayıcıdan deneyince aynı hatayı aldım.
Discordu tamamen silip ( %appdata% %localappdata% kısımlarındaki klasörler de dahil) Splitwire üzerinden yeniden yükleyerek çözdüm.
1769037606677.webp

Öncesinde WireSock ile etkindi şimdiyse otomatik olarak ByeDPI ve ProxiFyre kurmuş, şimdilik herhangi bir bağlantı, ping vb. sorun yok.