MasterKing25
Yetkin
Merhaba. Millenicom üzerinden Türk Telekom interneti kullanıyorum aşağıda gördüğünüz gibi CloudFlare WARP açarken 'unable to connect' hatası veriyor. Bu sorunun çözümü var mıdır?
3 - 4 Defa tıklayın. Olmazsa ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin.Bende bu şekilde yani seçili zaten ama devre dışı bırakılmış gibi duruyor:
Eki Görüntüle 88950
Baktım ona da fakat bir sürü cmd seçeneği mevcut hangisini tıklamam gerek?
Silip, baştan kurdum sonra yine aynı hatayı alınca şimdi dediğiniz yöntem olan reset atmayı denedim yine bir çözüm olmadı.
Bende bu şekilde yani seçili zaten ama devre dışı bırakılmış gibi duruyor:Sağ alttan ayarlara basıp WARP özellikli seçtiniz mi?
Eki Görüntüle 88949
Baktım ona da fakat bir sürü cmd seçeneği mevcut hangisini tıklamam gerek?Ben de Millenicom kullanıyorum ve aynı problem var. Çözemeyince GoodByeDPI kullanmaya başladım ve Discord'a giriş sağlayabildim. Eğer WARP çalışmazsa aklınızda bulunsun.
Bende bu şekilde yani seçili zaten ama devre dışı bırakılmış gibi duruyor:
Eki Görüntüle 88950
Baktım ona da fakat bir sürü CMD seçeneği mevcut hangisini tıklamam gerek?
Açıklamasında yazıyor,Bende bu şekilde yani seçili zaten ama devre dışı bırakılmış gibi duruyor:
Eki Görüntüle 88950
3 - 4 Defa tıklayın. Olmazsa ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin.Bende bu şekilde yani seçili zaten ama devre dışı bırakılmış gibi duruyor:
Eki Görüntüle 88950
Ağ ayarlarını sıfırlamak sorunu çözdü. Tekrardan teşekkür ederim bilginizi benimle de paylaştığınız için. Şimdi çözüm olarak raporluyorum:3 - 4 Defa tıklayın. Olmazsa ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin.