MasterKing25
Yetkin
Merhaba. Millenicom üzerinden Türk Telekom interneti kullanıyorum aşağıda gördüğünüz gibi CloudFlare WARP açarken 'unable to connect' hatası veriyor. Bu sorunun çözümü var mıdır?
3 - 4 Defa tıklayın. Olmazsa ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin.Bende bu şekilde yani seçili zaten ama devre dışı bırakılmış gibi duruyor:
Eki Görüntüle 88950
Baktım ona da fakat bir sürü cmd seçeneği mevcut hangisini tıklamam gerek?
Ağ ayarlarını sıfırlamak sorunu çözdü. Tekrardan teşekkür ederim bilginizi benimle de paylaştığınız için. Şimdi çözüm olarak raporluyorum:
Eki Görüntüle 88954
Kankam ben hayla senin hatanın aynısını alıyorum nasıl çözdün acaba ?Ağ ayarlarını sıfırlamak sorunu çözdü. Tekrardan teşekkür ederim bilginizi benimle de paylaştığınız için. Şimdi çözüm olarak raporluyorum:
Eki Görüntüle 88954
ağ ayarları nereden sıfırlanıyor sana zahmet3 - 4 Defa tıklayın. Olmazsa ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin.
Windows için ağ ayarları sıfırlama şeklinde internette aratın birçok rehber mevcut oradan bakarak yaparsanız daha iyi olur ki zaten bende yunus ismindeki arkadaşın önerisini görünce o şekilde arama yaparak nasıl yapılacağını öğrendim.Kankam ben hayla senin hatanın aynısını alıyorum nasıl çözdün acaba ?
ağ ayarları nereden sıfırlanıyor sana zahmet![]()
Kankam ben hâlâ senin hatanın aynısını alıyorum nasıl çözdün acaba?
Ağ ayarları nereden sıfırlanıyor sana zahmet![]()
Gerçek hayatta da da sorunları sizin kadar hızlı çözen birisi olsa şahsen birçok işim hallolurdu. Ne diyim Techolay Sosyal sizinle gurur duymalı.
Sudoku çözdürmezseniz sevinirim. Hiç alakam yoktur.Gerçek hayatta da da sorunları sizin kadar hızlı çözen birisi olsa şahsen birçok işim hallolurdu. Ne diyim Techolay Sosyal sizinle gurur duymalı.![]()
Daha çok teknoloji alanında demek istemiştim.Sudoku çözdürmezseniz sevinirim. Hiç alakam yoktur.
Bende bazen böyle diyorum ve sorunu her zaman kendim çözüyorum.Gerçek hayatta da da sorunları sizin kadar hızlı çözen birisi olsa
Doğrudur. Bayağı bilginiz olmalı teknoloji sorunlarını çözme konusunda yani Techolay Sosyal'de biliyorum pek mesaj veya konum yok ama olduğunda sorunumu şu ana kadar siz çözdünüz genelde. Ne diyim umarım sizinde bir sorununuz olduğunda ve çözümü bulamadığınızda yardım istediğiniz taktirde bana yardım ettiğinizden fazlasını size de yardım eden birisi çıkar.Bende bazen böyle diyorum ve sorunu her zaman kendim çözüyorum.