aysinaktas
Çalışkan
Herkese merhaba.
Yaklaşık bir yıldır Discord erişimi için sorunsuz kullandığım Cloudflare Zero Trust, bugün itibarıyla "cf_connectivity_failure_unknown" hatası vermeye başladı. Uygulama üzerinde "Bağlantı sağlanamıyor, lütfen yöneticinizle iletişime geçin" uyarısı alıyorum.
Teknik Detaylar ve Gözlemlerim:
Bu hatayı (cf_connectivity_failure_unknown) daha önce yaşayan veya çözümünü bilen var mıdır? Zero Trust tarafında bir sertifika güncellemesi veya IP bloklama durumu mu söz konusu? Oyun performansını etkilemeden Zero Trust bağlantısını tekrar nasıl aktif hale getirebilirim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Yaklaşık bir yıldır Discord erişimi için sorunsuz kullandığım Cloudflare Zero Trust, bugün itibarıyla "cf_connectivity_failure_unknown" hatası vermeye başladı. Uygulama üzerinde "Bağlantı sağlanamıyor, lütfen yöneticinizle iletişime geçin" uyarısı alıyorum.
Teknik Detaylar ve Gözlemlerim:
- Cloudflare bağlantı ayarlarını kontrol ettiğimde WARP bağlantısının "bağlı değil" (not connected) olarak göründüğünü fark ettim.
- Zero Trust oturumunu kapatıp normal WARP moduna geçtiğimde bağlantı kuruluyor ve çalışıyor; ancak bu moddayken CS2 gibi oyunlarda ciddi ping/bağlantı sorunları yaşıyorum.
- Sorun sadece Zero Trust profili aktifken ortaya çıkıyor.
Bu hatayı (cf_connectivity_failure_unknown) daha önce yaşayan veya çözümünü bilen var mıdır? Zero Trust tarafında bir sertifika güncellemesi veya IP bloklama durumu mu söz konusu? Oyun performansını etkilemeden Zero Trust bağlantısını tekrar nasıl aktif hale getirebilirim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.