Oltran

Üstün
Makaleler
11
Arkadaşlar az önce https olayını çözdüm (sanırım). Fakat DNS kayıtlarında sadece "A" modülü var. Bu bir sorun mu? Çünkü CNAME kaydı vb. bulamadım asla. Şimdi de hostta error veriyor nasıl çözerim?
Bu işte pek bilgim yok, ilk kez Cloudflare kullanıyorum haberiniz olsun.

Hata tam olarak şu:
Error 522

Son düzenleyen: Moderatör:
Hostinginin ip adresi ile A kaydı oluşturacaksın. CNAME'i WWW için kullanabilirsin.

Hostinginin ip adresi ile A kaydı oluşturacaksın. CNAME'i WWW için kullanabilirsin.
Hocam aklımı yitirmek üzereyim cidden, gıdım kaldı.
Dediğinizi yaptım ancak gene de olmadı maalesef. Bu arada ip derken website ip adress'ten söz ediyoruz değil mi? Ben infinityfree kullanıyorum ve başka ip görmedim çünkü panel de dahil.

Hocam aklımı yitirmek üzereyim cidden, gıdım kaldı.
Dediğinizi yaptım ancak gene de olmadı maalesef. Bu arada ip derken website ip adress'ten söz ediyoruz değil mi? Ben infinityfree kullanıyorum ve başka ip görmedim çünkü panel de dahil.

Cloudflare'den DNS records kısmını nasıl ayarladın? O kısmın ekran görüntüsünü gönderirsen sorun nerede daha rahat anlaşılır.

Cloudflare'den DNS records kısmını nasıl ayarladın? O kısmın ekran görüntüsünü gönderirsen sorun nerede daha rahat anlaşılır.
Gönderirken ip adreslerini sansürlemem lazım mıydı hocam yoksa direkt atayım mı? Normalde olsa sansür olur fakat bunu bilmiyorum dediğim gibi.

Sansürlemene gerek yok IP adresleri sana özel değil.
Böyle boyuna şey var hocam. Önceden 4 5 tane idi onları nasıl elde ettim bilmiyorum. Kendisi gelmişti ancak artık onlar gelmiyor.
1.webp

2.webp

3.webp

4.webp
5.webp
6.webp

199.59.243.225

Bu IP adresi hostingine ait değil siten o yüzden açılmıyor. Destek'ten A kaydı için gereken IP adresini talep et.

Fakat domaine verecek paran varsa neden free hostinglerde sürünüyorsun.

Web Hosting - Hızlı ve Limitsiz | Güzel Hosting

Limitsiz adlı en pahalı paketi ilk ay 1 TL'den alabiliyorsun. Projen oturtana kadar bunu kullanabilirsin.
Sepette kupon kodu kısmına bunu yaz QA4P0RDGUM

Son düzenleme:
199.59.243.225

Bu IP adresi hostingine ait değil siten o yüzden açılmıyor. Destek'ten A kaydı için gereken IP adresini talep et.

Fakat domaine verecek paran varsa neden free hostinglerde sürünüyorsun.

Web Hosting - Hızlı ve Limitsiz | Güzel Hosting

Limitsiz adlı en pahalı paketi ilk ay 1 TL'den alabiliyorsun. Projen oturtana kadar bunu kullanabilirsin.
Sepette kupon kodu kısmına bunu yaz QA4P0RDGUM
İyisi mi ben Hostinglere bakayım hocam. Teşekkür ederim, daha rahat olur anlaşılan.