Rehber CMD ile Mağaza Uygulamalarını Güncelleme

IObit software updater öneriyor musunuz? Ben kullanıyorum ama pek güvenilir gelmedi açıkçası.

İfadeler: 99
IObit uygulamaları zaten yasak forumda. Önerilmesi falan filan. Bilgisayar bozan uygulamalar.
Anladım özür dilerim benim bilgisizliğim bu söylediğim uygulama programları güncelleyen bir yazılım işte IObit'in. Birdaha kullanmam o zaman sağ olun teşekkürler.

İfadeler: 99
Merkezi bir uygulama arabirimi olmadığı zaman da böyle bir sürü paket yöneticisi çıkıyor işte.

Yanlış bilgi için kusura bakmayın dostlar, son olarak toparlayayım.

@001 Hocamın dediği gibi Winget Repolarından yüklüyor. Bazı programlar yüklemiyor onları elle güncellemek zorundasınız.
@Recep Baltaş Hocamın dediği gibi mağaza uygulamalarını güncelliyor, her uygulama için geçerli değil ama çoğu programı güncelledi bende. CMD ile güncelleyip gerisi kalanı sizin bulup güncellemeniz gerekiyor.

Ne yani Windows'da uygulamaları güncellemek için terminal mi kullanıyorsunuz¿

Bu nedir hocam? Anladığım kadarıyla işletim sistemi Linux.
Evet doğru tahmin, Kubuntu sisteminin mağazasından bir görsel. Kütüphanesinde bulunan uygulamaları indirmek dışında eklentiler ve sistem yazılımları da dahil olmak üzere tek tıkla güncelleştireme imkanı sunuyor.

Linux'a geçmek için bir sebep daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…