895hak

Çalışkan
Arkadaşlar Windows'u CMD üzerinden etkinleştirince herhangi bir sorun teşkil eder mi? Ne tür sonuçlar doğurur? Size sormak istedim.

Arkadaşlar Windows'u CMD üzerinden etkinleştirince herhangi bir sorun teşkil eder mi? Ne tür sonuçlar doğurur? Size sormak istedim.

KMS yöntemini yaptıysan evet bence bana kalırsa temiz bir format at bilgisayarın KMS sunucusundan çıksın Windows 11 kaç kullanıyorsan ben Pro olarak söylüyorum https://www.saglamlisans.com/urun/windows-11-pro-key-satin-al/ 150TL al her format sonrası lisans anahtarın aktif olur.

Mass ile e-posta üzerinden etkinleştirme yaptım. Anakartıma işledi. Format dahi atsam dijital lisans etkin olarak gözüküyor. (Hayatımda hiç lisans veya kod almadım. CMD üzerinden yıllarca sorunsuz kullandım.)

Sanal bir makine üzerinden e-postana dijital lisans yazdırıyorsun. O e-postayla kendi sistemine giriş yapıyorsun ve hesaptan çıksan dahi etkin olarak kalıyor. Bu sayede bilgisayarına herhangi bir uygulama kurmana, indirme yapmana da gerek kalmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

KMS'ye göre daha mı iyi bir yöntem olacaktır? Bu işlem yapıldığı zaman atıyorum bir cihaz garantiye gönderildiği zaman garanti dışı vb durum oluşur mu?

MAS tool'u üzerinden HWID veya TSforge yöntemini kullanacaksanız bir sorun yok.
KMS'ye göre daha mı iyi bir yöntem olacaktır? Bu işlem yapıldığı zaman atıyorum bir cihaz garantiye gönderildiği zaman garanti dışı vb durum oluşur mu?

Son düzenleme:

İşletim sistemine yapılan bir şey cihazın donanımsal garantisini etkileyeceğini sanmıyorum. Kolay ve güvenli bir araç massgrave.