- Makaleler
- 23
Cok ama cok iyi fiyat. Yeni hesap acip kupon kullanirsaniz 1.299 TL'ye denk geliyor.
1.700'e Buds 2 Plus daha mantikli. Nothing Ear (a), CMF'in cikardigi tum kulakliklardan daha iyi. Butce varsa ya Ear (a) ya da Liberty 5 oneririm. Soundguys'u referans almayin. Kendilerinin yaptiklari incelemeler sponsorlu oluyor. Ear 2024 ve Ear (a) ses karakteri olarak benziyorlar. İsi f/p olarak bitirmek istiyorsan Buds 2 Plus oneririm. Yilbasindan once Nothing Türkiye ekibi Ear (3)'u getirecek ayrica.1700'e cmf buds 2 plus alabiliyorum(özel kupon) hangisi daha mantıklı sizce? Aslında Nothing Ear a alacaktım ancak soundguys'a göre ear 2024 ile arasında çok kalite farkı var. O yüzden sanırım Cmf alıp 1-2 yıl kullanmak ve yeni Nothing modelini beklemek daha mantıklı geldi.
Ear 3 yurtdışında ciddi pahalı şu an. Sanırım ülkemize 8000 tl civarı gelecektir. Anker'i pil süresinden ötürü eledim. Buds 2 Plus idare eder diyorsanız alayım bari. 3000 tl bütçem var ama 2 plus alıp ardından indirime girmiş Ear 3 kovalamak daha mantıklı geldi kulağa. Teşekkürler cevaplarınız için, farklı tavsiyeniz varsa alırım.1.700'e Buds 2 Plus daha mantikli. Nothing Ear (a), CMF'in cikardigi tum kulakliklardan daha iyi. Butce varsa ya Ear (a) ya da Liberty 5 oneririm. Soundguys'u referans almayin. Kendilerinin yaptiklari incelemeler sponsorlu oluyor. Ear 2024 ve Ear (a) ses karakteri olarak benziyorlar. İsi f/p olarak bitirmek istiyorsan Buds 2 Plus oneririm. Yilbasindan once Nothing Türkiye ekibi Ear (3)'u getirecek ayrica.
Rica ederim. Ear (a) alman daha iyi olur ama CMF yerine. Sebebiyse CMF'in ses karakteri cok daha bassli Nothing kulakliklara gore. Nothing'in kendi ana kulakliklarindaki ses daha dengeli. Nothing Ear (a) icin kuponun var mi? Varsa kaca dusuyor?Ear 3 yurtdışında ciddi pahalı şu an. Sanırım ülkemize 8000 tl civarı gelecektir. Anker'i pil süresinden ötürü eledim. Buds 2 Plus idare eder diyorsanız alayım bari. 3000 tl bütçem var ama 2 plus alıp ardından indirime girmiş Ear 3 kovalamak daha mantıklı geldi kulağa. Teşekkürler cevaplarınız için, farklı tavsiyeniz varsa alırım.
Kupon sadece Hepsiburada satıcılı ürünlerde 500 tl şeklinde. Ear a için n11'de bir kupon uygulanmıyor sanırım. 3000 liraya gelse alırdım muhtemelen. Aradaki 2 katı farka değmez gibi geldi bana incelemelere bakınca. Siz ne dersiniz?Rica ederim. Ear (a) alman daha iyi olur ama CMF yerine. Sebebiyse CMF'in ses karakteri cok daha bassli Nothing kulakliklara gore. Nothing'in kendi ana kulakliklarindaki ses daha dengeli. Nothing Ear (a) icin kuponun var mi? Varsa kaca dusuyor?
Cok ama cok iyi fiyat. Yeni hesap acip kupon kullanirsaniz 1.299 TL'ye denk geliyor.
Yeni hesap acarsan 200 TL indirimli alabilirsin n11'de. Eger ana hedefin ucuza Ear 3 kovalamaksa Buds 2 Plus daha mantikli olur. Sonucta en ust modele yukseltme yapacaksin. Minimum ucret harcayarak, yani Buds 2 Plus alarak daha iyi bir secim yapmis olursun.Kupon sadece Hepsiburada satıcılı ürünlerde 500 tl şeklinde. Ear a için n11'de bir kupon uygulanmıyor sanırım. 3000 liraya gelse alırdım muhtemelen. Aradaki 2 katı farka değmez gibi geldi bana incelemelere bakınca. Siz ne dersiniz?
Evet, daha iyi. Buds 2a modeli olsaydi alinmaz derdim ama duz 2 icin deger. Kupon kullanmayi unutma ama eger alacaksan. Bu arada hangi rengini dusunuyorsun?
Yeni bir numara olmadan hesap açılabiliyor muydu n11'de?Yeni hesap acarsan 200 TL indirimli alabilirsin n11'de. Eger ana hedefin ucuza Ear 3 kovalamaksa Buds 2 Plus daha mantikli olur. Sonucta en ust modele yukseltme yapacaksin. Minimum ucret harcayarak, yani Buds 2 Plus alarak daha iyi bir secim yapmis olursun.