Kullanan arkadaşım var, 1 sene sonra pili direkt öldü 5 dk dan sonra bitiyor hemen şarjı. Alınmaz. Düzgün sağlıklı bir pil koysalarmış alınabilirmiş. 1 senelik kullanıp elektronik atık olmasını isteyen alabilir. Zaten basshead değilseniz size hitap etmeyebilir çünkü bass uğruna mid frekansları azaltıyor.

Son düzenleme:
Kullanan arkadaşım var, 1 sene sonra pili direkt öldü 5 dk dan sonra bitiyor hemen şarjı. Alınmaz. Düzgün sağlıklı bir pil koysalarmış alınabilirmiş. 1 senelik kullanıp elektronik atık olmasını isteyen alabilir. Zaten basshead değilseniz size hitap etmeyebilir çünkü bass uğruna mid frekansları azaltıyor.
Ben de duz Buds vardi. 3 ay oldu bataryasi ilk gunki gibi. Bass sorununu Eq ile halletim.

Ben de duz Buds vardi. 3 ay oldu bataryasi ilk gunki gibi. Bass sorununu Eq ile halletim.
Kullanım şekli ile de alakalı olabilir tabii ama 1 senede pilinin tamamen ölmesi çok da sağlam bir bataryaya sahip olmadığını gösteriyor bence.

Tasarımı mükemmel ama.

Hocam, ruh sağlığını korumak isteyen bir mezun için iyimi gürültü engellemesi?
Haftaya zeytinler başlıyor bizim, insan sesini kesmesi lazım.

Kullanım şekli ile de alakalı olabilir tabii ama 1 senede pilinin tamamen ölmesi çok da sağlam bir bataryaya sahip olmadığını gösteriyor bence.

Tasarımı mükemmel ama.
Eger hizli Watt destekleyen bir telefon sarj aletiyle sarj ettiyse pili cop olur kisa surede. Ben dusuk Watt cekmesinden dolayi PC portunu kullaniyorum.

CMF giriş - orta bütçenin kralı olmaya devam edeceğim diyor, iyi fiyatlara sağlam kulaklıklar.
Buds Pro 2 disinda tum kulakliklari alinir fiyatta. Buds Pro 2, 4.000 TL olmus. Millet indirim doneminde ayni varyasyonu 1.999 TL'ye almisti.

Hocam, ruh sağlığını korumak isteyen bir mezun için iyimi gürültü engellemesi?
Haftaya zeytinler başlıyor bizim, insan sesini kesmesi lazım.
Butce ne kadar tam olarak? Ona gore gurultuyu en iyi kesen TWS'yi onerebilirim.