CMF Buds 2, şarkı dinlerken bazı şarkılarda kulaklığın sağ tekinden cızırtı sesi geliyordu. Biraz daha test edince cızırtının düşük bass frekanslarında olduğunu fark ettim. Kulaklığı iade edip yenisi aldım ama gene aynı sorun var. Kulaklığın kalitesinden dolayı oluyor diyeceğim ama sadece bir tanesinde oluyor. CMF Buds 2 kullananlar bu videoyu %70 veya üstü ses seviyesinde dinleyip test edebilir mi? Kafamı sağ veya sol tarafa eğince cızırtının tonu değişiyor, sürücünün yerine tam oturmaması gibi fiziksel bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Hmm, hocam bunun sürekli olarak olma nedeni aynı tür (sürücüleri yoran bir müzik türünü) şarkıları yüksek sesle dinlediğinizden dolayı oluşan Driver Flex'ten dolayı olabilir.

Driver Flex: Kağıt diyaframın şekil değiştirip birnevi bozulması.

Cihazın değişimini talep edin isterseniz, bende bir sorun oluşturmadı hocam.

Aynı şekilde durum psikoakustik nedenli de olabilir, yeni ürün aldığımızda sorunlu mu değil mi diye kontrol etmek için çok fazla odaklanırız, psikolojik bir durum dahi olabilir.

Bende bir sorun olmuyor hocam değişim isteyin bence. Bir de sağ kulaklık bazen sesi daha az veriyormuş gibi hissediyorum sizde de oluyor mu acaba?

Aynı şekilde durum psikoakustik nedenli de olabilir, yeni ürün aldığımızda sorunlu mu değil mi diye kontrol etmek için çok fazla odaklanırız, psikolojik bir durum dahi olabilir.

Yok hocam, cızırtıdan daha çok bozulmuş/yırtılmış sürücü gibi sesi geliyor. İlk aldığımda şarkı dinlerken fark etmiştim sonra düşük frekanslarda belirgin olduğunu fark ettim, iade edip yenisi aldım ve bunda da aynı sorun var mı diye test ettim ve bunda da vardı aynı sorun. İki cihazda yeniydi 2. cihaz bugün geldi elime. Kulaklığa elimle hafif vurunca da bir şey sallanıyormuş gibi ses geliyor.

Cihazın değişimini talep edin isterseniz, bende bir sorun oluşturmadı hocam.

2. cihazda arızalı gelince bir şüphelendim kronik mi diye. İade etsem gene bozuk gelip uğraştıracak.

Bende bir sorun olmuyor hocam değişim isteyin bence. Bir de sağ kulaklık bazen sesi daha az veriyormuş gibi hissediyorum sizde de oluyor mu acaba?

2 kulaklıkta arızalı çıktığından çok deneyemedim kulaklığı. Attığım linkteki videoda bassup 5. seviyede %80 seste deneyebilir misin?

Son düzenleme:
Hocam günlük kullanımda yaşıyorum sorunu videoda hiçbir sorun olmadı.

Yere düşürdüysen ondan kaynaklanıyor olabilir, çoğu kulaklıkta var benzer ses kısıklık sorunu. 4K'lık kulaklıkların bile kalitesi pek iyi olmadığından Buds 2 aldım ama bu da arızalı geliyor bana, üretimde sorun var herhalde. Değişim talep etsem yeni kulaklık 1.5 hafta sonra gelir, yenisininde arızalı gelme olasılığı yüksek, şans eseri üst üste arızalı kulaklık denk geldiğini sanmıyorum üretim sıkıntısı var.