- Makaleler
- 23
Çok iyi fiyat. Ses kalitesi + ANC + mikrofon olarak bu fiyata daha iyisi bulunmuyor. Değerlendirilebilir.
Son model, evet. CMF'in en iyisi.
Pro versiyondan daha mı iyi?
Evet. Pro modelin tek avantaji akilli kadrana sahip olmasi. Buds 2 Plus ANC, ses kalitesi, pil omru, mikrofon olarak daha iyi.
Süper fiyatmış o zaman. Düz buds olmasa kesinlikle alırdım.Evet. Pro modelin tek avantaji akilli kadrana sahip olmasi. Buds 2 Plus ANC, ses kalitesi, pil omru, mikrofon olarak daha iyi.
Ayrica bu kulaklik Nothing Ear (a)'den de daha iyi. Kendisi 4K'lara satiliyor.Süper fiyatmış o zaman. Düz buds olmasa kesinlikle alırdım.
Liberty 4 Pro'dan da daha iyi o zaman değil mi?Ayrica bu kulaklik Nothing Ear (a)'den de daha iyi. Kendisi 4K'lara satiliyor.
F/P olarak daha iyi fakat fiyatindan bagimsiz olarak bakarsak Liberty 4 Pro daha iyi.
Nothing Ear (a) kullandım ve direkt iade ettim kalitesi rezaletti. Umarım Nothing yeni çıkardığı versiyonlarda kendini geliştirmiştir. Çünkü CMF Buds almıştım o da kötüydü.Ayrica bu kulaklik Nothing Ear (a)'den de daha iyi. Kendisi 4K'lara satiliyor.