Kullanmadim. Bu kulaklık kulagin direkt kanal icine girdigi icin sabit duruyor. Ayrica kulakligin kulagin icinde sabit kalmasini saglayan kanca gibi cikintilar var. Bataryasi belirtilene gore tek kullanimda 14 saat, kutuyla beraber 80 saat dayaniyormus. Denemedigim icin nasıl bir hissiyat verir bilmiyorum. Amazon'daki yorumlara bakabilirsin.

Hocam şimdi baktımda ANC yokmuş bu kulaklıkta, sıkıntı çıkartır mı acaba ya? Vantilatör sesi oluyor yazın.

Buds 2 pro 2025 almıştım ve silikonu böyle daha kalın olduğu için kulağımı aşırı yaktı ve ağrıttı. Bu da böyle midir? Sanırım pasif gürültü engellemeyi için markalar böyle silikon koyuyolar ama gerçekten çok rahatsız ediyor. Sennheiser momentum 4 tws de böyleydi.

Buds 2 pro 2025 almıştım ve silikonu böyle daha kalın olduğu için kulağımı aşırı yaktı ve ağrıttı. Bu da böyle midir? Sanırım pasif gürültü engellemeyi için markalar böyle silikon koyuyolar ama gerçekten çok rahatsız ediyor. Sennheiser momentum 4 tws de böyleydi.
Evet, o da oyle. Dedigin durum benim icin olmadi bu arada.

Evet, o da oyle. Dedigin durum benim icin olmadi bu arada.
Hocam herkesin kulağı vs. farklı. Genelde memory foam alıp çözenler var benim gibi kulak yanması ve kaşınması yaşayanlar için. Bakalım liberty 4 pro nun silikonları bana sorun yaşatmayacak tipten görünüyor ya onu alacağım ya da fiyatı iyice kısıp qcy ht08 falan alacağım.

Bu kulaklık Huawei Free Buds 5i ye göre kağıt üzerinde daha iyi gibi duruyor ama şans verilir mi?
Daha önce bu markanın herhangi bir ürününü kullanmadım.

Youtube'da plus ve proyu karşılaştıran sadece 1 adet video bulabildim. Randotechinfo diye bir kanal o da.
Bu videodaki ve n11'deki yorumlarda pro versiyonunda 2 sürücü varken, plus versiyonunda 1 sürücü oldugu yazılmış. Belki sürücü sayisi önemsizdir ama genel olarak yorumlar prodaki ses kalitesinin plustan daha iyi olduğu şeklinde.
Bir de genel sikayet; 6 ay sürmeden sarj ve batarya sorunları olduğu. 2 sene garantisi vardir muhtemelen ama bu markanın garantisi ve teknik servisi nasıl ülkemizde? QCY servis konusunda mesela baya kötü okuduklarıma göre. Onu direkt eledim.