Selam,
CMF Buds 2 Plus kulaklığım var. Ancak ne yaptıysam MacBook PC'ye bağlayamadım. iPhone cihaza bağladım ama MacBook cihaza bağlayamadım.
Nasıl bağlarım?
M işlemcili olduğu için Type-C girişleri var. Açıkçası bu durum pek hoş olmadı. yani bu kadar kaliteli kulaklığın bağlantı için aparat istemesi çok enteresan
M işlemcili olduğu için Type-C girişleri var. Açıkçası bu durum pek hoş olmadı. yani bu kadar kaliteli kulaklığın bağlantı için aparat istemesi çok enteresan
Hocam ben Redmi Buds 3 Pro kullanıyorum MacBook Air m4'e sorunsuz bağlıya biliyorum Bluetooth dongle almaya gerek yok Mac'de zaten Bluetooth yongası var.
Hocam ben Redmi Buds 3 Pro kullanıyorum MacBook Air m4'e sorunsuz bağlıya biliyorum Bluetooth dongle almaya gerek yok Mac'de zaten Bluetooth yongası var.
Hocam öyle bir şey yok, dongle falan gereksiz. Zaten Apple Bluetooth çiplerini brodcommdan alıyor. Birçok pcde var zaten. Kulaklığı sıfırlayıp deneyin ya da pcyi kapatıp tekrar açın. Macbooklarda Bluetooth sorunu olabiliyor. Görmeyebiliyor.
Hocam öyle bir şey yok, dongle falan gereksiz. Zaten Apple Bluetooth çiplerini brodcommdan alıyor. Birçok PC'de var zaten. Kulaklığı sıfırlayıp deneyin ya da PC'yi kapatıp tekrar açın. Macbooklarda Bluetooth sorunu olabiliyor. Görmeyebiliyor.