Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Kulakliklari kutusuna koy. Sonra kutunun icindeki dugmeye 15 - 20 saniye basili tut.
- Makaleler
- 23
Turkmen
Başarılı
M işlemcili olduğu için Type-C girişleri var. Açıkçası bu durum pek hoş olmadı.
- Makaleler
- 23
Ben MacBook'la alakali oldugunu dusunuyorum. Cunku benim CMF kulaklik Windows PC'ye adaptorsuz baglaniyor.M işlemcili olduğu için Type-C girişleri var. Açıkçası bu durum pek hoş olmadı.yani bu kadar kaliteli kulaklığın bağlantı için aparat istemesi çok enteresan
![]()
Hocam ben Redmi Buds 3 Pro kullanıyorum MacBook Air m4'e sorunsuz bağlıya biliyorum Bluetooth dongle almaya gerek yok Mac'de zaten Bluetooth yongası var.
Turkmen
Başarılı
Hocam ben Redmi Buds 3 Pro kullanıyorum MacBook Air m4'e sorunsuz bağlıya biliyorum Bluetooth dongle almaya gerek yok Mac'de zaten Bluetooth yongası var.
Ne yaptıysam bağlanamadım. Bir de evde ki macbook cihazından deneyeceğim
mete01
Üstün
Hocam öyle bir şey yok, dongle falan gereksiz. Zaten Apple Bluetooth çiplerini brodcommdan alıyor. Birçok pcde var zaten. Kulaklığı sıfırlayıp deneyin ya da pcyi kapatıp tekrar açın. Macbooklarda Bluetooth sorunu olabiliyor. Görmeyebiliyor.
Turkmen
Başarılı
Hocam öyle bir şey yok, dongle falan gereksiz. Zaten Apple Bluetooth çiplerini brodcommdan alıyor. Birçok PC'de var zaten. Kulaklığı sıfırlayıp deneyin ya da PC'yi kapatıp tekrar açın. Macbooklarda Bluetooth sorunu olabiliyor. Görmeyebiliyor.
Kulaklığı nasıl sıfırlayabilirim?
- Makaleler
- 23
Kulakliklari kutusuna koy. Sonra kutunun icindeki dugmeye 15 - 20 saniye basili tut.
Turkmen
Başarılı
Yaptım. Teşekkürler
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet