Şarj ömrü meselesinde Buds'un hakkını yediğinizi düşünüyorum. Dediğim gibi 2 yıldır aktif olarak kullanıyorum, 1 kez bile şarjının bittiğine şahit olmadım. Günlük 3-4 saate varan kullanımlarda bile kutusuyla birlikte 1 haftayı gayet rahat çıkarıyor. Samsung telefonda kullanılacaksa kesinlikle Buds alınmalı.

Samsung telefonsa kesinlikle evet itirazım yok.
Ama şahsen şarj konusunda beni çok üzdü, belki bana özel bir durum olabilir ama kağıt üstünde batarya kapasite farkı da olduğundan böyle bir yorumda bulundum.

@Simon @4rchura hocam cmf Buds 2 de %50 ses seviyesinin üzerinde bazı bass tonlarında sağ kulaklıktan cızırtı geliyor özellikle 5.kademe ultrabass ta daha çok belli oluyor. Sizde var mı böyle bir sıkıntı şu video ile 5. kademede test edebilir misiniz yüksek seste. Bir de bu kulaklık kulağımdan düzgün durmuyor diğer silikonları da denedim bir süre sonra kayıyor, başkalarınada test ettirdim onlarda aynı şeyi dediler.

@Simon Hocam cmf Buds 2 de %50 ses seviyesinin üzerinde bazı bass tonlarında sağ kulaklıktan cızırtı geliyor özellikle 5.kademe ultrabass ta daha çok belli oluyor. Sizde var mı böyle bir sıkıntı şu video ile 5. kademede test edebilir misiniz yüksek seste. Bir de bu kulaklık kulağımdan düzgün durmuyor diğer silikonları da denedim bir süre sonra kayıyor, başkalarınada test ettirdim onlarda aynı şeyi dediler.
Cizirti geliyorsa iade edin derim. Ben kullanmiyorum fakat ayni kulakligi kullanan tanidigim var. Onda boyle sikayetler yok. Daha once denemedigim kulakliklari pek onermiyorum. Dedigim gibi iade edin. Degisim talep edebilirsin.

Cizirti geliyorsa iade edin derim. Ben kullanmiyorum fakat ayni kulakligi kullanan tanidigim var. Onda boyle sikayetler yok. Daha once denemedigim kulakliklari pek onermiyorum. Dedigim gibi iade edin. Degisim talep edebilirsin.

Hepsiburada'dan almıştım satıcıda hepsiburadaydı. Direkt koşulsuz iade yaparlar mı değişim yerine, çünkü kulaklık benim kulak yapıma göre değil galiba rahat oturmuyor.

Hepsiburada'dan almıştım satıcıda hepsiburadaydı. Direkt koşulsuz iade yaparlar mı değişim yerine, çünkü kulaklık benim kulak yapıma göre değil galiba rahat oturmuyor.
Daha once kulaklik iade etmedim. Daha dogrusu aldigim kulakliklarda sorun yasamadim. O yuzden Hepsiburada'nin canli destegine baglanip siparisinle ilgili sorun yasadigini belirtmelisin. Kulakligin kulak yapina uymadigini belirtmek gibi. Yardimci olacaklardir.

@Simon @4rchura hocam cmf Buds 2 de %50 ses seviyesinin üzerinde bazı bass tonlarında sağ kulaklıktan cızırtı geliyor özellikle 5.kademe ultrabass ta daha çok belli oluyor. Sizde var mı böyle bir sıkıntı şu video ile 5. kademede test edebilir misiniz yüksek seste. Bir de bu kulaklık kulağımdan düzgün durmuyor diğer silikonları da denedim bir süre sonra kayıyor, başkalarınada test ettirdim onlarda aynı şeyi dediler.

Hocam ben hiç yaşamadım böyle bir sorun, üretim hatası olmalı.
Bence çok gecikmeden değişim ya da iade sürecini başlatın.

Hocam aklıma şu an geldi, telefonu baştan başlatıp tekrar deneyebilir misiniz?

Hocam ben hiç yaşamadım böyle bir sorun, üretim hatası olmalı.
Bence çok gecikmeden değişim ya da iade sürecini başlatın.
Hocam, bu arıza tespitini nasıl yapıyorlar? Çünkü bazen oluyor bazen olmuyor dediğim şey, oluncada net belli oluyor. Satıcı arıza yok diyebilir mi bu konulardan pek anlamıyorum.

Hocam, bu arıza tespitini nasıl yapıyorlar? Çünkü bazen oluyor bazen olmuyor dediğim şey, olunca da net belli oluyor. Satıcı arıza yok diyebilir mi bu konulardan pek anlamıyorum.

Satıcı Hepsiburada olduğundan reddedileceğini düşünmüyorum ama kulaklıklarda şöyle bir saçmalık var, satıcı kulaklığı kullandığınız için hijyen kaynaklı iade talebini reddedebiliyor.
Satıcı Hepsiburada olduğundan bunun olacağını pek sanmıyorum.

Şimdi aklıma geldi bu cızırtı sıkıntısını birkaç kez kalabalık ortamlarda özellikle de metroda yaşadım,
Her sorun yaşadığımda telefonu baştan başlattım ve cızırtı falan kalmadı.

Yüksek ihtimalle sorun bağlantısal.

Satıcı Hepsiburada olduğundan reddedileceğini düşünmüyorum ama kulaklıklarda şöyle bir saçmalık var, satıcı kulaklığı kullandığınız için hijyen kaynaklı iade talebini reddedebiliyor.
Satıcı Hepsiburada olduğundan bunun olacağını pek sanmıyorum.

Şimdi aklıma geldi bu cızırtı sıkıntısını birkaç kez kalabalık ortamlarda özellikle de metroda yaşadım,
Her sorun yaşadığımda telefonu baştan başlattım ve cızırtı falan kalmadı.

Yüksek ihtimalle sorun bağlantısal.
Eğer gerçekten arızalıysa burda hijyenin ne önemi kalıyor, başkasına arızalı ürün verecekleri yok herhalde. Bendeki olay sadece sağ kulaklıkta oluyor soldakinde sıkıntı yok sizdeki cızırtıda böyle miydi? İki farklı cihazda denedim ikisindede oluyor, ayrıca sadece basslarda oluyor ultrabassı açınca daha bariz belli oluyor.