Yilbasinda kendime hediye maksadina alayim diyorum. 2500 taş çatlasa çıkarım hocam. Daha uyguna olursa hayır demem hatta
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Sanirim ses seviyesi en onemli kriter. CMF o konuda iyi. Bence Buds 2 al.Yilbasinda kendime hediye maksadina alayim diyorum. 2500 taş çatlasa çıkarım hocam. Daha uyguna olursa hayır demem hatta. Mesela şöyle söyleyeyim Sony WF1000XM4 kullandım ve sesi yetersiz geldi.
Sanirim ses seviyesi en onemli kriter. CMF o konuda iyi. Bence Buds 2 al.
Evet hocam. Peki ses kalitesi artar mi hani 2500e butcenin tam limitinde hem yuksek ses hem kaliteli var midir?
- Makaleler
- 6
Ne önerirsiniz yüksek sez ve kalite olarak 2500'e hocam?@ircoas, ses seviyesi yüksekse Buds 2 pek önermem aslında. Buds FE'den geçişte ufaktan üzdü o konuda. Ama diğer şeylerde Buds FE'den iyiydi.
Sanirim ses seviyesi en onemli kriter. Cmf o konuda iyi. Bence Buds 2 al.
Müzik ve video için QCY T13'ten ne kadar iyidir? Çok fazla telefon kullanan biri değilim ama kullandığımda da en azından F/P bir şey bekliyorum.
- Makaleler
- 23
Buds 2 Plus olabilir. Fakat su an stok azligi nedeniyle fiyati artmis. Yine 2.500 altina duserse onu alabilirsin.Evet hocam. Peki ses kalitesi artar mi hani 2500e butcenin tam limitinde hem yuksek ses hem kaliteli var midir?
Upgrade yapmaya deger. Daha iyi ANC, mikrofon ve ses kalitesine sahip olursun.Müzik ve video için QCY T13'ten ne kadar iyidir? Çok fazla telefon kullanan biri değilim ama kullandığımda da en azından F/P bir şey bekliyorum.
Hocam bugün alacağım. Hatta sizin direkt al dediğinizi alacağım güveniyorum tamamen size. Dediğim gibi yüksek ses ve tatmin edicek kalite.Buds 2 Plus olabilir. Fakat su an stok azligi nedeniyle fiyati artmis. Yine 2.500 altina duserse onu alabilirsin.
- Makaleler
- 23
Yuksek ses onemli ise ya Soundpeats, CMF ya da Anker oneririm. CMF icin ses yuksekligi olarak Buds 2 Plus asagisina inilmemeli. O da butceyi asiyor. Bu olur. ANC beklentisi fazla olmamali yine de.Hocam bugün alacağım. Hatta sizin direkt al dediğinizi alacağım güveniyorum tamamen size. Dediğim gibi yüksek ses ve tatmin edicek kalite.
Bunu beğendim hocam.Yuksek ses onemli ise ya Soundpeats, CMF ya da Anker oneririm. CMF icin ses yuksekligi olarak Buds 2 Plus asagisina inilmemeli. O da butceyi asiyor. Bu olur. ANC beklentisi fazla olmamali yine de.
Buna 700 TL fazladan vermeye değerse vereceğim. Değer mi Ankeri alayım mı?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-