Numanovski

Çalışkan
Merhaba. Odamda rölantide, sürekli sesli bir şekilde çalışan bir kombi var. Mecburiyetlerden ötürü sorunumu farklı şekillerde çözmek için arayıştayım. ANC (Aktif Gürültü Engelleme) özelliğini ilk defa deneyimleyeceğim.

Bu özellik, kombinin sürekli çalışan ses sorununu çözebilir mi? (Bilgilendirmelere göre faydası oluyor ama gerçek kullanıcı yorumlarını okumak istedim.) Ayrıca bu özelliği barındıran iki kulaklık arasında kaldım. Hangisini seçmeliyim?

Telefonumun markası Samsung'dur ve iki kulaklığı da aynı fiyata alabiliyorum. Mikrofon, ses kalitesi gibi özelliklerdeki sapmaları tolere edebilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim. Telefonum Samsung olduğu için ben de ona yakınım. Pasif gürültü engelleme için "buds" dedikleri tomurcuk şeklindeki kulaklıkları öneriyorlar fakat ben hep saplı modelleri kullandım. Kullanım açısından bir farkı var mı? Konfor açısından hangisi daha iyi oluyor? @xsharke

Teşekkür ederim. Telefonum Samsung olduğu için ben de ona yakınım. Pasif gürültü engelleme için "buds" dedikleri tomurcuk şeklindeki kulaklıkları öneriyorlar fakat ben hep saplı modelleri kullandım. Kullanım açısından bir farkı var mı? Konfor açısından hangisi daha iyi oluyor? @xsharke
Buds Core kulağa daha iyi oturdu benim en ufak oynama yok.

Anladım, teşekkür ederim. Youtube'dan karşılaştırma videosu izlemiştim CMF'nin ürünlerine ANC olarak daha iyi puan veriyorlardı sadece bu kafamı karıştırıyor. Yarın Buds Core'u sipariş edeceğim bakalım. Umarım beğenirim.

@Simon hocam merhaba. Kulaklıklar ile ilgili çoğu mesajınızı okudum. Tercihimi yapmadan son olarak sizden de yorum alabilir miyim?

Son düzenleme:
Anladım, teşekkür ederim. Youtube'dan karşılaştırma videosu izlemiştim CMF'nin ürünlerine ANC olarak daha iyi puan veriyorlardı sadece bu kafamı karıştırıyor. Yarın Buds Core'u sipariş edeceğim bakalım. Umarım beğenirim.

@Simon hocam merhaba. Kulaklıklar ile ilgili çoğu mesajınızı okudum. Tercihimi yapmadan son olarak sizden de yorum alabilir miyim?
Butce maksimum ne kadar? Butceye gore en iyi ANC'li kulakligi onerebilirim.