2 bin lira ve altına bundan daha iyi Bluetooth kulak içi kulaklık var mıdır? Almaya değer mi?
@Simon
Samsung telefon olmasa bile bu bütçe civarında en mantıklısı bu mu hocam?![]()
Samsung Galaxy Buds FE TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy Buds FE TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Galaxy Buds FE TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Samsung telefon olmasa bile bu bütçe civarında en mantıklısı bu mu hocam?
Fiyatının uygun olması dolayısıyla sürekli önerdiğim bir kulaklık, aldım fakat bana göre çok kötüydü Nothing/CMF kulaklıklarının farklı 3-4 kulaklığını satın aldım aralarında 5000 liralık Nothing Ear (a) bile vardı, hepsini iade ettim kulaklık işini beceremediler. Çok özellik istemiyorsan çalışsın yeter diyorsan tatmin eder fakat alınmaz. Başka bir şey daha iyi olur. İkinci el olursa bir kulaklık önerebilirim.
Bu konu sahibine kalmış2.el kulaklık asla önermem. Başkalarının kullandığı kulaklığı kimse takmak istemez.
Bu konu sahibine kalmışTemiz cihazlar var kullanılmayan hediye/satın alıp kenara koyanlar.
İkinci el tercih ederseniz bunu şiddetle öneririm. Bende aktif olarak bu kulaklığı kullanıyorum. Sesi baya kaliteli.
2 bin lira ve altına bundan daha iyi Bluetooth kulak içi kulaklık var mıdır? Almaya değer mi?
@Simon