Bütçe
2000 ve altı
Samsung telefon olmasa bile bu bütçe civarında en mantıklısı bu mu hocam?
Samsung telefonlarda SSC diye bir codec var sesi daha iyi yapan ama AAC ile de gayet kullanilabilir bir kulaklik. Ben olsam bunu alirdim bence kulaklikta veya herhangi vucudunuzdaki bir seyi bilindik marka almak lazim sagliginizi etkileyebilecek bir sey yani.

Fiyatının uygun olması dolayısıyla ve çok özellik istemeyen kullanıcılara önerdiğim bir kulaklık, aldım fakat bana göre çok kötüydü Nothing/CMF kulaklıklarının farklı 3-4 kulaklığını satın aldım aralarında 5000 liralık nothing ear (a) bile vardı, hepsini iade ettim sesi bana göre hiç iyi değil, kulaklık işini beceremediler. Çok özellik istemiyorsan çalışsın yeter diyorsan tatmin eder, diğer türlü alınmaz. Başka bir şey daha iyi olur. İkinci el olursa bir kulaklık önerebilirim.
2. el almam hocam, 0 bile olsa muhtemelen Sahibinden vb. yerlerden almam. Hocam bayağı kişi beğeniyor ve bana gayet özellikli geldi. Kulaklıklara hakim olmadığım için soruyorum: Bana Cmf bile çok özellikli, işlevsel geldi ama size göre özelliksiz. Size göre özellikli olan modeller nasıl modeller ve ne tarz özellikleri var?

Samsung telefonlarda SSC diye bir codec var sesi daha iyi yapan ama AAC ile de gayet kullanilabilir bir kulaklik. Ben olsam bunu alirdim bence kulaklikta veya herhangi vucudunuzdaki bir seyi bilindik marka almak lazim sagliginizi etkileyebilecek bir sey yani.
Samsung yok hocam.

2. el almam hocam, 0 bile olsa muhtemelen Sahibinden vb. yerlerden almam. Hocam bayağı kişi beğeniyor ve bana gayet özellikli geldi. Kulaklıklara hakim olmadığım için soruyorum: Bana Cmf bile çok özellikli, işlevsel geldi ama size göre özelliksiz. Size göre özellikli olan modeller nasıl modeller ve ne tarz özellikleri var?

Samsung yok hocam.
CMF'nin sesi bana boğuk ve çok kötü geldi, yazılımında ekolayzer ayarı var fakat pek kullanışlı gelmedi bana. Anker'in yazılımı çok iyi, 22 tane ekolayzer ön ayarı var. Anker, CMF’ye göre basslar daha iyi ve ses daha net. Ayrıca Anker'in kutu içeriğinde 5-6 tane kulaklık silikonu var.