Makaleler
13
Yer
İstanbul
Elime 3.500 TL fazladan para geçti, harcamam lazım. Bass ağırlıklı şarkı dinlemeyi seven birisi için nasıl bir geçiş olur? CMF Buds'tan çok memnunum aslında, fakat merak ettim.
@Simon

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yanilmiyorsam zaten CMF Buds'ı yakın zamanda almıştın, yani biraz erken emekli etmiş olacaksın. Simon hocayla beraber önermiştik, CMF de seni muhtemelen tatmin ediyordur bass anlamında.

Bu parayı illa değerlendirmek istiyorsan ve saatin yoksa, Watch FE düşünebilirsin. Yoksa açıkçası kulaklık değişimi pek mantıklı gelmedi.

CMF de seni muhtemelen tatmin ediyordur bass anlamında.
Evet, fazlasıyla.
CMF Buds'ı yakın zamanda almıştın, yani biraz erken emekli etmiş olacaksın.
Aynen hocam. Simon hocayla sen önermiştin, 6-7 ay falan oldu.
Bu parayı illa değerlendirmek istiyorsan ve saatin yoksa, Watch FE düşünebilirsin.
Saat pek istemiyorum hocam fakat teknolojik ürüne harcamam lazım bu parayı. Rahatsız ediyor beni parasız kalmam lazım.

Elime 3.500 TL fazladan para geçti, harcamam lazım. Bass ağırlıklı şarkı dinlemeyi seven birisi için nasıl bir geçiş olur? CMF Buds'tan çok memnunum aslında, fakat merak ettim.
@Simon
Liberty 5 sanirim dunyadaki en yuksek sese sahip kablosuz kulakliklardan. CMF'den daha yuksek sesi. Bass olarakta oyledir. Bence 3.500 TL'ye basskafa icin en iyi kulaklik Nothing Ear (a). Fakat Liberty 5 ses kalitesi olarak daha iyi. Eger kesin olarak harcaman gereken bir paraysa secimini su sekilde yapabilirsin. En iyi bassi mi istiyorsun? - butceyi asamam diyorsan, Nothing Ear (a). Asarim diyorsan Ear 2024. En yuksek sesi mi istiyorsun? - Liberty 5. Ikisinin de basslari CMF baz modelden daha iyi. CMF Buds Pro 2 alinmaz su anki fiyatiyla. Buds 2 Plus daha mantikli. ANC olarak kiyaslamam gerekirse en iyisi Liberty 5. Hatta 5.000 civarina satilan Ear 2024'den daha iyidir. Karari bu yazdiklarima gore verebilirsin. Unutmaman gereken en onemli sey, para harcamak zorunda degilsin. Eger benim gibi ses fetisistligi varsa az biraz guzel bir koleksiyon bile olusturabilirsin. Sormak istedigin baska soru varsa yardimci olurum.

Unutmaman gereken en onemli sey, para harcamak zorunda degilsin.
Haklısın Simon reis fakat fakir beş parasız kalmam lazım, alışamıyorum zengin hayatına. :D (!)

@EfeA aldı ve bayağı memnun. Elimde CMF buds olmasa kesin alırdım fakat vazgeçtim, almayacağım. Bu parayı farklı bir şekilde harcamam lazım.

Sormak istedigin baska soru varsa yardimci olurum.
Sence ne yapabilirim bu parayı? Teknolojik olarak harcarsam güzel olur.

Haklısın Simon reis fakat fakir beş parasız kalmam lazım, alışamıyorum zengin hayatına. :D (!)

@EfeA aldı ve bayağı memnun. Elimde CMF buds olmasa kesin alırdım fakat vazgeçtim, almayacağım. Bu parayı farklı bir şekilde harcamam lazım.

Sence ne yapabilirim bu parayı? Teknolojik olarak harcarsam güzel olur.
Bence el konsolu al. Hem teknolojik alet hem de oyun oynayacagin bir konsolun olmus olur. Konsol onerisi olarak Switch Lite alabilirsin. Fakat butcenin 7K'ya cikmasi lazim. Alacaksan cipli al. Hem oyunlara Türkçe yama kurarsin hem de oyunlara para vermekten kurtulursun. Bu konsoldaki oyunlar cok saglam. FC 26, RDR 1, Resident Evil 4, Zelda, GTA SA gibi bir suru oyun var. Emulatorle PS1 ve PSP oyunlarini zaten oynatiyor. Butce el vermiyorsa ve farkli kategoriye harcamak istiyorsan parani soyleyebilirsin.

Bence el konsolu al. Hem teknolojik alet hem de oyun oynayacagin bir konsolun olmus olur. Konsol onerisi olarak Switch Lite alabilirsin. Fakat butcenin 7K'ya cikmasi lazim. Alacaksan cipli al. Hem oyunlara Türkçe yama kurarsin hem de oyunlara para vermekten kurtulursun. Bu konsoldaki oyunlar cok saglam. FC 26, RDR 1, Resident Evil 4, Zelda, GTA SA gibi bir suru oyun var. Emulatorle PS1 ve PSP oyunlarini zaten oynatiyor. Butce el vermiyorsa ve farkli kategoriye harcamak istiyorsan parani soyleyebilirsin.
Bütçe 3.500, fazlası çıkmaz. Her kategori olabilir fakat teknolojik bir ürün olursa işime gelir.