mburakkarakas 11
Yetkin
Param olsa şu an alırdım. Yeni telefon ihtiyacım var. Benim Realme C25 miladını doldurdu gibi hissediyorum. NFC en büyük eksik ama zaten maksimum 3-4 sene kullanılır bu telefon destek bitince yeniye geçilir.
2 hafta önce 778g+'lı NP1 düşmüştü 10K'ya. Keşke alsaydınız onu. Adreno'lu 778g+ bence dimensity 7300'den üstün bir çip.
Şuan stokta kalan cihazlar eski NP1'ler bir çok sorunu var green tint, batarya ölü, ekran süresi 3-4 saat. Bir çok şey sayabiliriz. CMF kesinlikle daha iyi fakat tek büyük eksisi NFC olmaması.2 hafta önce 778G+'lı NP1 düşmüştü 10K'ya. Keşke alsaydınız onu. Adreno'lu 778G+ bence Dimensity 7300'den üstün bir çip.
Bütçesindeki NFC'li ürünlerin bir çoğundan iyi olduğunu düşünürsek göz ardı edilebilir.
E olmadığı için bu fiyatta ya zaten. Hem donanım iyi olsa hem NFC olsa bu paraya satmazlar.Bütçesindeki NFC'li ürünlerin bir çoğundan iyi olduğunu düşünürsek göz ardı edilebilir.
Özellikle benim gibi ebeveyni 'Alo desin yeter.' mantığında bakanlar için mükemmel bir telefon.
Bu kadar yıl olmasına rağmen stoklar bitmemiş
Ekran süresi 3 saat miŞuan stokta kalan cihazlar eski NP1'ler bir çok sorunu var green tint, batarya ölü, ekran süresi 3-4 saat. Bir çok şey sayabiliriz. CMF kesinlikle daha iyi fakat tek büyük eksisi NFC olmaması.
Verimsiz olmasıyla alakası yok, 2022 mid seviye SoC, 3 senedir rafta yatıyor cihaz. Az biraz ömrü doluyor yani, bi de nedense Li-Po, belki ömrü daha azdır.Olsa da çok uzun süre depoda kalmaları, verimsiz işlemci gibi sebeplerden ekran süresi çok az oluyor NP1 de. Ayrıca baska sorunları da çıkıyor.