Param olsa şu an alırdım. Yeni telefon ihtiyacım var. Benim Realme C25 miladını doldurdu gibi hissediyorum. NFC en büyük eksik ama zaten maksimum 3-4 sene kullanılır bu telefon destek bitince yeniye geçilir.
Şuan stokta kalan cihazlar eski NP1'ler bir çok sorunu var green tint, batarya ölü, ekran süresi 3-4 saat. Bir çok şey sayabiliriz. CMF kesinlikle daha iyi fakat tek büyük eksisi NFC olmaması.
Bütçesindeki NFC'li ürünlerin bir çoğundan iyi olduğunu düşünürsek göz ardı edilebilir.
Özellikle benim gibi ebeveyni 'Alo desin yeter.' mantığında bakanlar için mükemmel bir telefon.
Bütçesindeki NFC'li ürünlerin bir çoğundan iyi olduğunu düşünürsek göz ardı edilebilir.
Özellikle benim gibi ebeveyni 'Alo desin yeter.' mantığında bakanlar için mükemmel bir telefon.
Şuan stokta kalan cihazlar eski NP1'ler bir çok sorunu var green tint, batarya ölü, ekran süresi 3-4 saat. Bir çok şey sayabiliriz. CMF kesinlikle daha iyi fakat tek büyük eksisi NFC olmaması.
Verimsiz olmasıyla alakası yok, 2022 mid seviye SoC, 3 senedir rafta yatıyor cihaz. Az biraz ömrü doluyor yani, bi de nedense Li-Po, belki ömrü daha azdır.
Kablosuz şarjı var zaten, magsafe kılıf ringini kılıfa yapıştırıyorsun eğer yoğun kullanım yapıyorsan o dert de çözülüyor, ki yani 5-6 saat alıyorum ben oyunla. Çoğu insan da iyi süreler alıyor.
İki cihaz başka segment cihazlar. Nothing Phone 1 daha üstün cihaz.