Peter

Deneyimli
Makaleler
1
Yer
Queens

Buradaki fotoğraflar gerçekten CMF Phone 1 ile mi çekiliyor? Siteyi pek bilmiyorum.

Hocam öyleyse uygun fiyatlı telefonun kamerası nasıl bu kadar güzel oluyor? Ya da bilmiyorum bana güzel geldi.
Kullandigi sensor boyutu Galaxy A36'yla ve Poco X8 Pro Max ile denk cunku. Tabii Poco, islemci ve ISP avantajiyla CMF Phone 1'den farkla daha iyi fotograf cekiyor. Fakat A36 ile hemen hemen ayni. Hatta aydinlik alanlarda CMF daha iyi fotograf cekiyor bence.

Buradaki fotoğraflar gerçekten CMF Phone 1 ile mi çekiliyor? Siteyi pek bilmiyorum.
Hocam aslında fotoğraflar normal, ben Redmi Note 12 ile daha iyi sonuçlar alırım, tüm olay lense giren ışığın miktarında. Gündüz aydınlık alanda kötü çeken telefon yoktur.

Asıl marifet karanlık ortam performansında. Gerçi işin içine biraz yetenek de giriyor.

Mesela bunu ben Redmi Note 12 ile çektim. Normal birine iPhone 17 versen böyle bir kare yakalaması biraz zor.

@Xbox 360E bu fotoğrafa bakıp tekrar gülebilirsiniz hocam 😊

(Normalde fotoğraf aşırı net, PC'ye yollayıp burada paylaştığım için netliği düşmüş olabilir, ama detaylar ve canlılık hala on numara)

Cat photo by Keroxea.webp

Son düzenleme:
Hocam aslında fotoğraflar normal, ben Redmi Note 12 ile daha iyi sonuçlar alırım, tüm olay lense giren ışığın miktarında. Gündüz aydınlık alanda kötü çeken telefon yoktur.

Asıl marifet karanlık ortam performansında.

Hocam akşam çekilen fotoğraflar da var ama. Yani fiyatına oranla bence kamerası bayağı iyi. 9.500'e falan satıldı Amazon'da.

Hocam akşam çekilen fotoğraflar da var ama. Yani fiyatına oranla bence kamerası bayağı iyi. 9.500'e falan satıldı Amazon'da.
Cok mukemmel bir fiyat performans orani var zaten, taksit bile oluyordu bir zamanlar vade farksiz.

Tek eksisi NFC olmamasi diyebiliriz gunumuz sartlari icin. Bir de kimisi icin tasarimi.