Bütçe
6.000 TL
Ufaklık henüz 6 yaşında. Arada oynayabilmesi için el konsolu almak istiyorum. Bütçeyi temsili yazdım çok önemli değil, 2-3 aşağısı, yukarısı olabilir. Yaşına uygun bir cihaz olması yeterli. Teşekkür ederim.

Hocam, çipli Nintendo Switch Lite ikinci elde 8.000–9.000 TL civarında bulunabiliyor.
Bir sürü oyun var; özellikle yaşına uygun Mario gibi ya da benzer platform oyunları fazlasıyla yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu, ikinci el R36S de olabilir. Kız kardeşime ikinci el 1.500'e R36S çözdüm. Onun da çok hoşuna gitti, kaliteli yapım oynatıyorum; GBA, N64, PSP özelinde. Keyif alıyor. Beğendi.

Benim için Pokemon Fire Red'de oynat, eğer daha yüklemediysen. Hayırlı olsun. İyi bir abisin.

2. el PS2/PS3/360E alırdım şahsen bu bütçeyle, çocuğa Need for Speed serisi açardım oynardı istediği gibi. El konsolu lazımsa R36S tavsiye ederim ama uyguna getirmeniz lazım. Kırık Switch de olur.

2. el modlanmış Switch en iyisi diye düşünüyorum. Pokemon, Kirby, Mario, Mario Kart, Zelda gibi birçok IP var. Üstüne ebeveyn denetimini açarak da kaç saat oynayabileceğini ayarlayabiliyorsunuz.