Ufaklık henüz 6 yaşında. Arada oynayabilmesi için el konsolu almak istiyorum. Bütçeyi temsili yazdım çok önemli değil, 2-3 aşağısı, yukarısı olabilir. Yaşına uygun bir cihaz olması yeterli. Teşekkür ederim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 6.000 TL
- Makaleler
- 23
Bu olabilir. 24 ay garantili. Portmaster ile birlikte Half-Life bile oynaniyor.
mr.esat
Üstün
İkinci el Switch Lite alın, mümkünse kırık olsun.
Nintendo Switch kütüphanesi bir ömür yetecektir, stickleri değiştirebilecek el beceriniz varsa da ömürlük bir cihaz olur. Mario oyunları ve Zelda BOTW / TOTK leziz oyunlar.
Nintendo Switch kütüphanesi bir ömür yetecektir, stickleri değiştirebilecek el beceriniz varsa da ömürlük bir cihaz olur. Mario oyunları ve Zelda BOTW / TOTK leziz oyunlar.
Son düzenleyen: Moderatör:
Stormweaver
Uzman
Ufaklık henüz 6 yaşında. Arada oynayabilmesi için el konsolu almak istiyorum. Bütçeyi temsili yazdım çok önemli değil, 2-3 aşağısı, yukarısı olabilir. Yaşına uygun bir cihaz olması yeterli. Teşekkür ederim.
Hocam, çipli Nintendo Switch Lite ikinci elde 8.000–9.000 TL civarında bulunabiliyor.
Bir sürü oyun var; özellikle yaşına uygun Mario gibi ya da benzer platform oyunları fazlasıyla yeter.
mr.esat
Üstün
Bu olabilir. 24 ay garantili. Portmaster ile birlikte Half-Life bile oynaniyor.
Bu, ikinci el R36S de olabilir. Kız kardeşime ikinci el 1.500'e R36S çözdüm. Onun da çok hoşuna gitti, kaliteli yapım oynatıyorum; GBA, N64, PSP özelinde. Keyif alıyor. Beğendi.
- Makaleler
- 23
Bu, ikinci el R36S de olabilir. Kız kardeşime ikinci el 1.500'e R36S çözdüm. Onun da çok hoşuna gitti, kaliteli yapım oynatıyorum; GBA, N64, PSP özelinde. Keyif alıyor. Beğendi.
Benim için Pokemon Fire Red'de oynat, eğer daha yüklemediysen. Hayırlı olsun. İyi bir abisin.
erdym
Üstün
Hocam 6 yaşındaki çocuğun oynayabileceği şeyler belli, bence hiç masrafa girmeyin; bir tane R36S alın rahat edin. Şimdi Switch alırsanız bir kırılma, etme durumunda parçaları cihaz fiyatına denk geliyor, hiç lüzumu yok.
- Makaleler
- 6
Alabiliyorsanız Switch Lite alın. Çocuk için en uygunu o olur. Ancak el konsolu zorunlu değilse Xbox 360, Wii, belki Xbox One vs. bakabilirsiniz.