Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 6.000 TL
- Makaleler
- 23
Sifir satiyor bu satici. Bu da klon R36S'in God of War performansi. Bence fiyatina gore iyi konumda.Cihaz temizse fark etmez muhtemelen Hepsiburada linkinde ki de tek çip o yüzden istediği yerden alabilir bir sorun yaşayacağını sanmam.
Şimdilik gayet yeterli. SD kart konusunu da not aldım, değiştireceğim. Çok teşekkür ediyorum tekrar.
- Makaleler
- 23
Rica ederim. Hayirli olsun simdiden.Şimdilik gayet yeterli bir konsol. SD kart konusunu da not aldım, değiştireceğim. Çok teşekkür ediyorum tekrar.
R40S Pro modelini aldım, paketleme sağlam ve hızlı geldi. Cihaz gayet keyifli, çok sevdik. İlginize teşekkür ederim dostlar.
erdym
Üstün
R40s Pro modelini aldım, 1 gün içerisinde gönderdiler. Paketleme sağlam ve hızlı geldi. Cihaz gayet keyifli, çok sevdik. İlginize teşekkür ederim dostlar.
Eki Görüntüle 235535
Eki Görüntüle 235536
Hocam atılan siteden aldıysanız arka kapağı ışıkla içini gösterecek şekilde atabilir misiniz? Siteyi de hazır denk gelmişken bu yolla doğrulamak güzel olur.
Özellikle etiket varsa hafif bir açıyla atarsanız hoş olur. Tekrardan hayırlı olsun diyelim.
- Makaleler
- 23
Kirmizi rengi cok guzelmis. Hayirli olsun. Guzel gunlerde kullanilsin.R40S Pro modelini aldım, paketleme sağlam ve hızlı geldi. Cihaz gayet keyifli, çok sevdik. İlginize teşekkür ederim dostlar.
Eki Görüntüle 235535
Eki Görüntüle 235536
Modelin yazdığı etiketi kaldırdım.Hocam atılan siteden aldıysanız arka kapağı ışıkla içini gösterecek şekilde atabilir misiniz? Siteyi de hazır denk gelmişken bu yolla doğrulamak güzel olur.
Eki Görüntüle 235538
Özellikle etiket varsa hafif bir açıyla atarsanız hoş olur. Tekrardan hayırlı olsun diyelim.
erdym
Üstün
Güzel, çift çipli cihaz sitenin güvenilir olduğu doğrulandı.