Detaylar
Kim cevapladı?Hayır, alfa kuşağının daha zeki olma ihtimali de var.
RamKokusuSeven 39
Üstün
- Makaleler
- 1
Yani evet, teknoloji içinde doğduk. Ben sadece teknoloji değil, kitaplar, felsefe, fizik, bilim ve sorgulama açısından demiştim. Fakat bunların içine de girer teknoloji. Fakat bu işte çocuklar sussun diye eline telefon verilsin diye değil. Hatta kuzenime dün 1.5 yaşında okuma yazma öğretince yazılım öğretme sözü verdim dayıma.Hayır, alfa kuşağının daha zeki olma ihtimali de var.
BordoBereli 22
Becerikli
Sokakta çok çocuk görüyorum. Hepsi çok saygısız ve çok küfürbaz. Bazen de boylarına bakmadan laf atmaya çalışıyorlar. Bir tane tokat atınca da, annesi sen nasıl benim çocuğuma vurursun der. Böyle şımartıyorlar ve her istediklerini yapıyorlar, sonuç bu.
RamKokusuSeven 39
Üstün
- Makaleler
- 1
Aileleri adam değil ise onlarda olmaz.Sokakta çok çocuk görüyorum. Hepsi çok saygısız ve çok küfürbaz. Bazen de boylarına bakmadan laf atmaya çalışıyorlar. Bir tane tokat atınca da, annesi sen nasıl benim çocuğuma vurursun der. Böyle şımartıyorlar ve her istediklerini yapıyorlar, sonuç bu.
BordoBereli 22
Becerikli
Yani evet, teknoloji içinde doğduk. Ben sadece teknoloji değil, kitaplar, felsefe, fizik, bilim ve sorgulama açısından demiştim. Fakat bunların içine de girer teknoloji. Fakat bu işte çocuklar sussun diye eline telefon verilsin diye değil. Hatta kuzenime dün 1.5 yaşında okuma yazma öğretince yazılım öğretme sözü verdim dayıma.
Hocam bir şey merak ettim siz yazılım biliyor musunuz?
RamKokusuSeven 39
Üstün
- Makaleler
- 1
Evet.Hocam bir şey merak ettim siz yazılım biliyor musunuz?![]()
BordoBereli 22
Becerikli
Yaşınıza göre gayet iyi.
RamKokusuSeven 39
Üstün
- Makaleler
- 1
Teşekkür ederim bence yaşıma göre değil çünkü 7 yaşımda ilgim vardı 9 yaşımda başladım.
BordoBereli 22
Becerikli
Teşekkür ederim bence yaşıma göre değil çünkü 7 yaşımda ilgim vardı 9 yaşımda başladım.
Benim de 7 yaşımdan beri ilgim vardı.
Yeni konular
-
-
Frame Generation açıkken GTA Online'da gölgelenme sorunu
- Ricardo Quaresma
-
-
-
-
-