COD 4 MW nasıl Online oynanır?

Bruhistan

Becerikli
Merhabalar COD 4 MW multiplayer seçeneğine tıkladığımda siyah ekranda kalıyor ya da hata veriyor. Nasıl Multiplayer oynanıyor ve sunucuları hala aktif mi?

Remastered sürümünden bahsediyorsun sanırım. Sadece multiplayer yüklediysen çalışmaz. Oyunları ayırmış olsalar da ana oyunun yüklenmesi gerekiyor. Bir ara deneyip başaramayınca tekrar tek oyunu indirmeye geri dönmüşlerdi diye biliyorum.

Oyunu yüklediysen PCGW sayfasında Windows 8 uyumluluğunda çalıştırın diye belirtmişler.
Hayır hocam orjinal 2007 sürümünden.

Geçen sene oynamıştım. Bir sorun yaşamamıştım. Ama CoD2 mesela oyun geç açılıyordu ve güncel işlemcilerde doku yüklenme sorunu vardı. Bunun için crack yükler gibi CoD exelerini değiştiriyordun. PCGW ve Steam rehberlerine baktım ama bir şey bulamadım.

İlk olarak kısayoldan değil de Singleplayer oyun içerisinden multiplayeri açmadıysanız açın.

Bağlantıda bir mikrofon takmanızı veya multiplayer modunu yüklemenizi önermişler. Böyle saçma çözümler eski oyunlarda işe yarayabiliyor.

Bağlantıda biri safemode ile açınca oyunu bozduğunu söylemiş.

Safe mode ile açtıysanız belgelerim veya oyun dosyalarından, oyuna ait kayıt ve ayar dosyalarını silin. Sonra dosya doğrulayıp önce Singleplayer açın ve oradan multiplayer açmayı deneyin.

Geçen sene oynamıştım. Bir sorun yaşamamıştım. Ama CoD2 mesela oyun geç açılıyordu ve güncel işlemcilerde doku yüklenme sorunu vardı. Bunun için crack yükler gibi CoD exelerini değiştiriyordun. PCGW ve Steam rehberlerine baktım ama bir şey bulamadım.

İlk olarak kısayoldan değil de Singleplayer oyun içerisinden multiplayeri açmadıysanız açın.

Bağlantıda bir mikrofon takmanızı veya multiplayer modunu yüklemenizi önermişler. Böyle saçma çözümler eski oyunlarda işe yarayabiliyor.

Bağlantıda biri safemode ile açınca oyunu bozduğunu söylemiş.

Safe mode ile açtıysanız belgelerim veya oyun dosyalarından, oyuna ait kayıt ve ayar dosyalarını silin. Sonra dosya doğrulayıp önce Singleplayer açın ve oradan multiplayer açmayı deneyin.
COD4X diye bir şey buldum o çözer mi acaba? Oyun içerisinde açıyorum ama olmuyor takılı kalıyor 10 dakika sonrada hata veriyor.

Geri
Yukarı Alt