AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.343 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.353 Yer Denizli 3 Temmuz 2025 #1 Oyunu oynuyordum, ve bu oldu.
Çözüm AMG GOAT 4 Temmuz 2025 Lotr Manyağı dedi: Güncelledikten sonra bu konusunu açtığınız hatayı aldınız mı? Genişletmek için tıkla... O zaman "DirectX has encountered an unrecoverable error" dedi. Oyun güncellemesinin dandikliği olabilir. Sorunu çözdüm. Driverları güncelleyin. Sonra video ayarlarında ki her şeyi Very Low yapın. Eskiden Very High'da falan oynuyordum.
Lotr Manyağı dedi: Güncelledikten sonra bu konusunu açtığınız hatayı aldınız mı? Genişletmek için tıkla... O zaman "DirectX has encountered an unrecoverable error" dedi. Oyun güncellemesinin dandikliği olabilir. Sorunu çözdüm. Driverları güncelleyin. Sonra video ayarlarında ki her şeyi Very Low yapın. Eskiden Very High'da falan oynuyordum.
Lotr Manyağı Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Gelişen Oyun İlk 1.000! Yüzüklerin Efendisi Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 236 Beğeniler 3.424 Yer Middle Earth🧙♂️ 3 Temmuz 2025 #2 Sebebi büyük ihtimalle ekran kartı sürücünüzün güncel olmamasıdır. Güncelleyin. Artı 0 Eksi
1 14925 Bilgin Gelişen Oyun Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 3.687 Makaleler 17 Çözümler 114 Beğeniler 8.619 3 Temmuz 2025 #3 Ekran kartın ne? Sürücünü güncellemeyi dene, sürücü hatası gibi duruyor. Gerekirse DDU ile temiz kurulum yap. Artı 0 Eksi
Ekran kartın ne? Sürücünü güncellemeyi dene, sürücü hatası gibi duruyor. Gerekirse DDU ile temiz kurulum yap.
KS KS AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.343 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.353 Yer Denizli 3 Temmuz 2025 #4 14925 dedi: Ekran kartın ne? Sürücünü güncellemeyi dene, sürücü hatası gibi duruyor. Gerekirse DDU ile temiz kurulum yap. Genişletmek için tıkla... RX 7900 XT. Artı 0 Eksi
14925 dedi: Ekran kartın ne? Sürücünü güncellemeyi dene, sürücü hatası gibi duruyor. Gerekirse DDU ile temiz kurulum yap. Genişletmek için tıkla... RX 7900 XT.
Lotr Manyağı Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Gelişen Oyun İlk 1.000! Yüzüklerin Efendisi Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 236 Beğeniler 3.424 Yer Middle Earth🧙♂️ 3 Temmuz 2025 #5 AMG GOAT dedi: RX 7900 XT. Genişletmek için tıkla... https://www.amd.com/en/support/download/drivers.html Belirttiğimiz işlemleri sağladınız mı? Son durum nedir? @AMG GOAT Artı 1 Eksi
AMG GOAT dedi: RX 7900 XT. Genişletmek için tıkla... https://www.amd.com/en/support/download/drivers.html Belirttiğimiz işlemleri sağladınız mı? Son durum nedir? @AMG GOAT
KS KS AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.343 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.353 Yer Denizli 4 Temmuz 2025 #6 Denedim dün biraz oynadım bir yerde dondu gene. Güncelleme gelmişti dün. Belki ondan dolayı. Güncelledim driverları. Artı 0 Eksi
Denedim dün biraz oynadım bir yerde dondu gene. Güncelleme gelmişti dün. Belki ondan dolayı. Güncelledim driverları.
Lotr Manyağı Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Gelişen Oyun İlk 1.000! Yüzüklerin Efendisi Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 236 Beğeniler 3.424 Yer Middle Earth🧙♂️ 4 Temmuz 2025 #7 AMG GOAT dedi: Denedim dün biraz oynadım bir yerde dondu gene. Güncelleme gelmişti dün. Belki ondan dolayı. Güncelledim driverları. Genişletmek için tıkla... Güncelledikten sonra bu konusunu açtığınız hatayı aldınız mı? Artı 0 Eksi
AMG GOAT dedi: Denedim dün biraz oynadım bir yerde dondu gene. Güncelleme gelmişti dün. Belki ondan dolayı. Güncelledim driverları. Genişletmek için tıkla... Güncelledikten sonra bu konusunu açtığınız hatayı aldınız mı?
KS KS AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.343 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.353 Yer Denizli 4 Temmuz 2025 #8 Lotr Manyağı dedi: Güncelledikten sonra bu konusunu açtığınız hatayı aldınız mı? Genişletmek için tıkla... O zaman "DirectX has encountered an unrecoverable error" dedi. Oyun güncellemesinin dandikliği olabilir. Sorunu çözdüm. Driverları güncelleyin. Sonra video ayarlarında ki her şeyi Very Low yapın. Eskiden Very High'da falan oynuyordum. Son düzenleme: 6 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Lotr Manyağı dedi: Güncelledikten sonra bu konusunu açtığınız hatayı aldınız mı? Genişletmek için tıkla... O zaman "DirectX has encountered an unrecoverable error" dedi. Oyun güncellemesinin dandikliği olabilir. Sorunu çözdüm. Driverları güncelleyin. Sonra video ayarlarında ki her şeyi Very Low yapın. Eskiden Very High'da falan oynuyordum.