witicieen

Yetkin
Oyuna girdikten 5 dakika sonra bu şekilde hata alıyorum. Sorun ne olabilir sizce?
  • İşlemci: Ryzen 7 5800X3D
  • Ekran Kartı: RTX 4070 Ti Super
  • RAM: 64 GB
  • Anakart: MSI B550 MAG Gaming Plus.
1748259500172.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
-d3d12 -disableonlinetexturestreaming bu ikisini başlatma seçnekelrine ekleyin deneyin yüksek ihtimal sorun çözülücek ekstra olarak directx son sürümü sisteminize göre indirip kurun, C:\Windows başlığı altında directx.log dosyası var logları paylaşın. C:\Windows\Logs klasöründe DirectX.log dosyasını da paylaşın

Son düzenleme:
Dostum tavsiyem NVIDIA 572.70 sürümüne geçmen. 2 gün öncesine kadar bende aynı hatayı bazı oyunlarda alıyordum EA FC 25 ve Apex Legends gibi fakat bu sürüme geçtikten sonra oyunları sağlıklı bir şekilde oynamaya başladım. En güncel NVIDIA sürümü şuan 4000 ve 5000 serisi kartlarda sıkıntı yarattığını okudum.

Dostum tavsiyem NVIDIA 572.70 sürümüne geçmen. 2 gün öncesine kadar bende aynı hatayı bazı oyunlarda alıyordum EA FC 25 ve Apex Legends gibi fakat bu sürüme geçtikten sonra oyunları sağlıklı bir şekilde oynamaya başladım. En güncel NVIDIA sürümü şu an 4000 ve 5000 serisi kartlarda sıkıntı yarattığını okudum.

Yok düzelmiyor denedim hepsini.