Steam CoD Warzone oynanır mı?

Muad Dib

Çalışkan
Arkadaşla bilgisayardan Warzone oynayacağız fakat incelemeler Steam platformunda çok kötü. Sebebi nedir? Konsol oyuncularına verilen aim desteği mi? Bilgisayardan kontrolcü ile oynasam bana da o desteği vermiyor mu, ya da crossplay kapatılmıyor mu?

Oynamistim Xbox'da baya bir bana hic eglenceli gelmedi. Icerigi cok az. Battleroyale füryasi benim icin bitti. Artik sadecr hikayeli veya Battlefield Multiplayer oynayacagim.

Rezil bir oyun olması, siz casual oynamak için girerken hayatını bu oyuna adamış, duvardan duvara zıplayıp siz daha nişan alamadan sizi öldüren oyuncularla dolu. Launcher rezilliğinden bahsetmiyorum bile.

Battlefield multiplayer Warzone gibi ücretsiz mi? Galiba redsec ismiyle çıkmıştı.

Rezil bir oyun olması, siz casual oynamak için girerken hayatını bu oyuna adamış, duvardan duvara zıplayıp siz daha nişan alamadan sizi öldüren oyuncularla dolu. Launcher rezilliğinden bahsetmiyorum bile.

İlk çıktığında oynardım. Keyifliydi fakat uzun süreler hiç oynamadım. Hızlı olması hoşuma giderdi. Bunun yanı sıra silah çeşitliliği falan böyle muadil oyunlar var mı?

Arcade oyun bile değil. Atari makineleri dah uygun bu oyun serisi.

Gameplay'i en güzel BR oyunu ama çok sorunu var. Aim assist, optimizasyon sorunları, aşırı boş alan kaplaması falan yani çok sıkıcı. Öyle sıkıldım bir maç atayım oyunu da değil gerçekten gelişme üzerine oynamalı, çok ciddi oynamalısınız. Sadece şu alan muhabbetinden gıcık kaptım, girmiyorum. BO6 90 GB'dı yine tolere edilebilirdi ama bir wall jump ekleyip iki kıytırık şey ekleyip bu kadar GB sokamazsınız.

Arcade oyun bile değil. Atari makineleri dah uygun bu oyun serisi.

Aradığım şey aslında CoD multiplayer fakat Warzone içinden giremiyorum galiba bu yüzden muadil şeyler bulmam lazım.

Muadil bir şeyler var mı sizce? Hem CoD oynayışı gibi olan hem br hem de CoD multiplayer'ı tarzında.

Muadil bir şeyler var mı sizce? Hem CoD oynayışı gibi olan hem br hem de CoD multiplayer'ı tarzında.
Black Ops 6 güzel indirime düşer, bu yaz indiriminde onu al. Çünkü bu oynanış ve mp'yi veren başka kaliteli oyun yok. Genelde çakma oyunları var oynanışına benzeyen, mobil için o kadar.

Olabilir hocam. Cidden kanım kaynıyor. Sonra genel yorumları ve sizlerin böyle demesiyle canım sıkılıyor.

Çöp optimizasyon dışında ideal gibi diyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…