arda24142

Becerikli
Call of Duty tarzı bir şeyler oynamak istiyorum. Bir tek Black Ops 2 var, o da eskidiği için acaba Warzone oynasam sarar mı diye düşündüm; indirmeden önce sormak istedim. Veya o tarz başka zevkli oyunlar var mı? Gene Call of Duty tarzı ama Warzone sarıyorsa oynarım. Yorumlarınız nedir?

Ağır CoD hayranıyım, Warzone kadar kanser, zevksiz bir CoD yok şunun kadar.

Ne oynayabilirim hocam çok bütçe çıkmazda siz yine de önerin alırım bir ara ama Warzone sarabilir diye düşündüm PUBG (Steam) ile Fortnite çok oynamıştımda acaba Warzone'de sarar mı diye sormak istedim.

Call of Duty tarzı bir şeyler oynamak istiyorum. Bir tek Black Ops 2 var, o da eskidiği için acaba Warzone oynasam sarar mı diye düşündüm; indirmeden önce sormak istedim. Veya o tarz başka zevkli oyunlar var mı? Gene Call of Duty tarzı ama Warzone sarıyorsa oynarım. Yorumlarınız nedir?
Call of Duty multiplayerını seviyor musun? Belki bir CoD alıp oynayabilirsin. 6v6 hızlı tempolu. Black Ops 7 online kısmı güzel alıp dene istersen.

Son düzenleme:
Call of Duty multiplayerını seviyor musun? Belki bir CoD alıp oynayabilirsin. 6V6 hızlı tempolu. Call of Duty: Black Ops 7 online kısmı güzel alıp dene istersen.

Hocam birkaç eksik var onu tamamlayınca oyuna harcayabileyeceğim şu anlık alamıyorum ama Warzone sardı PUBG ile aynı mantık güzel gamepadda asist olmasıda güzel multiplayer seviyorum CoD alabilirim ileride.