Bu konuda çok fazla cevap verdiğimiz için artık sürekli tekrar tekrar aynı şeyleri söylemek istemiyorum. Bu şekilde paylaşmamızın bir çok nedeni var. He diyorsanız ki tamam böyle verin yanında onu da verin. Bizim için ekstra bir iş yükü daha demek oluyor. Yamaları indirmeniz için yüklediğimiz yerler sonuçta bize belli bir alan tanıyor ve 200 den fazla yamamız var. Her yamanın her versiyonu için iki şekilde paylaşım yapmak yer açısından da sıkıntılı bir durum. Dosyaları nereye atmaları gerektiğini söylediğimiz insanlar yapamadığında hepsine tek tek yardım etme durumu da bize kalıyor. Gönüllü bir ekibiz ve sayımız belli, zaten günümüzün boş kalan bütün saatleri bu yama işlerine gidiyor. Bir sürü yeni oyun gelirken, bir sürü oyuna da güncelleme geliyor. Yamaları güncellemek ve yenisini yapmak varken tekrar rar olarak yamaları paylaşmak, onun için desteğini sağlamak bana gereksiz geliyor. Çünkü zamanında launcher sistemimiz vardı. Çok fazla özellik eklemiştik, lisans olmadığı için uyarı verdi. Setup yapın isteyen indirip kursun dediler. Setup geçtik bütün sistemi taşıdık, sonrasında normal paylaşın dediler. Herkesi memnun etmek mümkün değil. O yüzden güvenmeyen ve indirmek istemeyen indirmeyebilir. Biz bir zorunluluğumuz yokken, içimizden gelerek bunları yapıyoruz. İndirilmesi veya kullanılmasının bize bir faydası yok. Setup şifrelemedik zaten, isteyen inceleyebiliyor. Şeffaf şekilde bıraktık, o yüzden normal dosya sistemi olarak da paylaşmaya sıcak bakmıyoruz.