Code Vein II Türkçe Yama ve Kurulumu (Calypso Çeviri)

CODE VEIN II Calypso Yatay.webp

Yama Bilgileri:

Türkçe Yama oyunun son sürümü ile uyumludur.
Türkçe Yama bütün platformlarda çalışır.
Türkçe Yama düzenlenmiş yapay zeka çevirisidir.
Türkçe Font eklenmiştir.

Emeği Geçenler:

Sweaty / VolkTyson / Indra

Kurulum:

Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz RAR dosyasındaki Türkçe Yama exe'sini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exe'sini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz.

Yama Kaldırma:

Yamayı kaldırmak için oyunun dosya konumundaki "CodeVein2_YamaKaldır.exe"sini kullanabilirsiniz.

NOT:

Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza aşağıdaki linkten gelebilirsiniz.

Windows defender veya virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir.

Türkçe yamayı yüklemeye çalışırken erişim reddedildi hatası alanların "Yönetici Olarak Başlatması" gerekiyor. Bunun nedeni ise var olan dosyayı değiştirmek için gerekli izine sahip olmamasıdır. Bu yüzden de yama dosyasını, var olan dosyanın üstüne yazmak için yönetici olarak başlatmanız gerekiyor.

Karşılaştığınız veya gördüğünüz hataları bizlere geri bildirebilirsiniz. Buradan veya discord üzerinden iletişime geçtiğiniz takdirde yama güncellenecektir.

En güncel
Türkçe Yama sürümlerini sitemiz üzerinden indirebilirsiniz.

Code Vein 2 Türkçe Yama İndir
Code Vein 2 Türkçe Yama İndir

Discord Link:
Katıl

Kurulum Videosu

Oyun İçi Görseller

Code Vein 2 Calypso3.webp
Code Vein 2 Calypso8.webp
Code Vein 2 Calypso6.webp
Code Vein 2 Calypso1.webp
Code Vein 2 Calypso5.webp

Son düzenleme:
Keşke exe kullanmak istemeyenler için ZIP olarak da paylaşsanız. Ben kullanmıyorum mesela yamalarınızı. ZIP yapmanızı isterdim.

Adam ücretsiz yapıyor; ZIP meselesi sizin düşündüğünüz gibi değil. Yama çalınabilir ve herkes kolay kurulum yapamıyor. Ona bakarsanız ücretli yama satanlar da var. Çalınmasın diye .exe koyuyor. Zaten yamanın neler yaptığı belli; VirusTotal veya bir .exe'nin neler yaptığını gösteren programlar var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuda çok fazla cevap verdiğimiz için artık sürekli tekrar tekrar aynı şeyleri söylemek istemiyorum. Bu şekilde paylaşmamızın bir çok nedeni var. He diyorsanız ki tamam böyle verin yanında onu da verin. Bizim için ekstra bir iş yükü daha demek oluyor. Yamaları indirmeniz için yüklediğimiz yerler sonuçta bize belli bir alan tanıyor ve 200 den fazla yamamız var. Her yamanın her versiyonu için iki şekilde paylaşım yapmak yer açısından da sıkıntılı bir durum. Dosyaları nereye atmaları gerektiğini söylediğimiz insanlar yapamadığında hepsine tek tek yardım etme durumu da bize kalıyor. Gönüllü bir ekibiz ve sayımız belli, zaten günümüzün boş kalan bütün saatleri bu yama işlerine gidiyor. Bir sürü yeni oyun gelirken, bir sürü oyuna da güncelleme geliyor. Yamaları güncellemek ve yenisini yapmak varken tekrar rar olarak yamaları paylaşmak, onun için desteğini sağlamak bana gereksiz geliyor. Çünkü zamanında launcher sistemimiz vardı. Çok fazla özellik eklemiştik, lisans olmadığı için uyarı verdi. Setup yapın isteyen indirip kursun dediler. Setup geçtik bütün sistemi taşıdık, sonrasında normal paylaşın dediler. Herkesi memnun etmek mümkün değil. O yüzden güvenmeyen ve indirmek istemeyen indirmeyebilir. Biz bir zorunluluğumuz yokken, içimizden gelerek bunları yapıyoruz. İndirilmesi veya kullanılmasının bize bir faydası yok. Setup şifrelemedik zaten, isteyen inceleyebiliyor. Şeffaf şekilde bıraktık, o yüzden normal dosya sistemi olarak da paylaşmaya sıcak bakmıyoruz.