iamnoobhas 1
Uzman
Kod hataları konusunda Opus ezer geçer. İnce ayıklama için de.Fark etmesi zor kod hataları ince ince ayıklama ağır ajans işleri.
Kod hataları konusunda Opus ezer geçer. İnce ayıklama için de.Fark etmesi zor kod hataları ince ince ayıklama ağır ajans işleri.
Kod hataları konusunda opus ezer geçer. İnce ayıklama için de.
Kullanıma göre değişiyor hocam ama Claude'da eğer ki gerekli ayarlamaları yapmazsanız, bir tanesini rehberimde belirttim. Bakabilirsiniz. Benim gibi şu sınıra takılabilirsiniz.Ezer geçer ağır kalıyor gibi çoğu kişi başa baş diyor. Yukarıda soru sordum hocam Claude Pro 20 dolarlık abonelik ile GPT Plus'ın 20 dolarlık abonesiyle arasındaki limit farkı ne.
Yazıyı tekrardan revize ettim. Opus bu konu daha iyi.
Kullanıma göre değişiyor hocam ama Claude'da eğer ki gerekli ayarlamaları yapmazsanız, bir tanesini rehberimde belirttim. Bakabilirsiniz. Benim gibi şu sınıra takılabilirsiniz.
Eki Görüntüle 268469
Gerçi benim ağır kullanımıma hiçbir abonelik türü yetmiyor; ben bu konuda iyi bir örnek değilim.
Eki Görüntüle 268471
İkinci attığım GPT Plus aboneliğimin görüntüsü. Daha önce çokça kullandım ancak Coding için Sol 5.6'dan beri kullanıyorum.Vallahi bende öyle ama illaki fark vardır daha önceden GPT Plus kullandınız mı? Limite takılmak hayattan soğutuyor.
Limit olarak çok fark hissettiniz mi bari?İkinci attığım GPT Plus aboneliğimin görüntüsü. Daha önce çokça kullandım ancak Coding için Sol 5.6'dan beri kullanıyorum.
İkisini de su gibi sömürdüğümü söyleyebilirim; hissettiğim hissiyatı söylemem yanlış olur. Claude beni 5 saatte bir pitstop gibi durdururken, GPT haftalık sınırı tamamen bana açtı. GPT'yi 3 günde bitirdim, Claude'u da aynı oranda paralel olarak bitirdiğimi söyleyebilirim. Claude'un 5 saatte bir sınırı olmasa, yüksek ihtimalle onu da bitirirdim. O yüzden çok bir fark hissedemedim. Mantıklı olan %100 kısmını 7'ye bölecek şekilde veya kaç gün çalışacaksanız ona bölecek şekilde çalışmak.
Hocam yetmiyor artık prolar pluslar valla nolcak sonumuz bilmiyorum kimse cömert değil.İkisini de su gibi sömürdüğümü söyleyebilirim; hissettiğim hissiyatı söylemem yanlış olur. Claude beni 5 saatte bir pitstop gibi durdururken, GPT haftalık sınırı tamamen bana açtı. GPT'yi 3 günde bitirdim, Claude'u da aynı oranda paralel olarak bitirdiğimi söyleyebilirim. Claude'un 5 saatte bir sınırı olmasa, yüksek ihtimalle onu da bitirirdim. O yüzden çok bir fark hissedemedim. Mantıklı olan %100 kısmını 7'ye bölecek şekilde veya kaç gün çalışacaksanız ona bölecek şekilde çalışmak.
Örnek olarak haftalık 5 gün kullanacaksanız, gün başına %20'lik bir kullanım kısmı belirlemelisiniz.
Bir sonraki ay Claude Max alacağım. Yüksek ihtimalle ağır olan tüm deneyimlerimi anlattığım bir yazı yazacağım.Hocam yetmiyor artık prolar pluslar valla nolcak sonumuz bilmiyorum kimse cömert değil.