Hybrid Theory 84

Üstün
Yer
PATHOS-II
Günaydın, iyi Sosyaller.

ChatGPT Codex masaüstü uygulamasını biraz önce bilgisayarıma kurdum. Bazı özelliklerin problem teşkil edebileceğini düşünerek ayarlardan kapattım, tam dosya erişimi gibi. Ancak bazı ayarlar da kafamı karıştırmıyor değil. Mesela dahili tarayıcısını tamamen kapattım (yanlış hatırlamıyorsam MacOS'te var sadece). Ayrıca "Codex bağımlılıkları" ayarını kapalı tutmak beni olası tehlikelere karşı korur mu yoksa fazla mı kafa yoruyorum? Daha önce masaüstü ortamında yapay zeka araçları kullanmadım, sadece tarayıcıdan bağlanıyordum. Genel anlamda, Codex için tavsiye ettiğiniz ayarlar var mıdır?

3 aylık ücretsiz Go aboneliğimin sonuna gelmeden dibini sıyırmak için indirdim. Genel kullanımdan öte üretkenlik (tasarım, programlama vs.) ve geçmiş bilgilerimi tazelemek için kullanacağım. Beğenirsem bir üst paketin aboneliğini alabilirim ama tarayıcıdan ve mobilden kullanırken ücretsiz haline kıyasla çok daha işime yarıyordu. Bu arada, halihazırda Google AI Plus 2 TB paketim vardı ama (her ne kadar halen ucuz olsa da) zamdan sonra bu kadar çok depolama alanına ve Gemini'ın kendisine ihtiyaç duymadığım için 400 GB paketine düşürdüm. Zaten Google servisini iş için değil, kişisel amaçlarla kullanıyordum, bilgisayar alanını kaplamasın diye oyun videolarımı/kliplerimi buraya yüklemek gibi.