Codex vs Cursor

Yazıyı tekrardan revize ettim. Opus bu konu daha iyi.

Ezer geçer ağır kalıyor gibi çoğu kişi başa baş diyor. Yukarıda soru sordum hocam Claude Pro 20 dolarlık abonelik ile GPT Plus'ın 20 dolarlık abonesiyle arasındaki limit farkı ne.
Kullanıma göre değişiyor hocam ama Claude'da eğer ki gerekli ayarlamaları yapmazsanız, bir tanesini rehberimde belirttim. Bakabilirsiniz. Benim gibi şu sınıra takılabilirsiniz.

Gerçi benim ağır kullanımıma hiçbir abonelik türü yetmiyor; ben bu konuda iyi bir örnek değilim.

Vallahi bende öyle ama illaki fark vardır daha önceden GPT Plus kullandınız mı? Limite takılmak hayattan soğutuyor.

Vallahi bende öyle ama illaki fark vardır daha önceden GPT Plus kullandınız mı? Limite takılmak hayattan soğutuyor.
İkinci attığım GPT Plus aboneliğimin görüntüsü. Daha önce çokça kullandım ancak Coding için Sol 5.6'dan beri kullanıyorum.

Limit olarak çok fark hissettiniz mi bari?
İkisini de su gibi sömürdüğümü söyleyebilirim; hissettiğim hissiyatı söylemem yanlış olur. Claude beni 5 saatte bir pitstop gibi durdururken, GPT haftalık sınırı tamamen bana açtı. GPT'yi 3 günde bitirdim, Claude'u da aynı oranda paralel olarak bitirdiğimi söyleyebilirim. Claude'un 5 saatte bir sınırı olmasa, yüksek ihtimalle onu da bitirirdim. O yüzden çok bir fark hissedemedim. Mantıklı olan %100 kısmını 7'ye bölecek şekilde veya kaç gün çalışacaksanız ona bölecek şekilde çalışmak.
Örnek olarak haftalık 5 gün kullanacaksanız, gün başına %20'lik bir kullanım kısmı belirlemelisiniz.

Hocam yetmiyor artık prolar pluslar valla nolcak sonumuz bilmiyorum kimse cömert değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…