Gıda Coffy'de Vodafone Red'lilere 3 Tane Ücretsiz Kahve!

hxvy0 1

Yetkin
Yer
I forgot
Coffy'de normal faturalı kullanıcılara 1, Premium, Elit veya Red kullanıcılara ise 3 kahve ücretsiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saçmalık şu ki 1 Coffy hesabına sadece 1 adet Vodafone Coffy kodu girilebiliyor 3 ayrı hesap açmanız lazım. En azından bende böyle oldu, 2 adet normal faturalı hesaptan alınan koddan sadece 1 tanesini kullandırttı hesapta. Belki de Red'lilere verilen kodlarda hesap sınırı yoktur, kesin bir şey demeyeyim. Denemek lazım.

Saçmalık şu ki 1 Coffy hesabına sadece 1 adet Vodafone Coffy kodu girilebiliyor 3 ayrı hesap açmanız lazım.

Daha denemediğim için bilemiyorum ama davet etme kampanyası için ailemin adına da hesap açmıştım deneyip bilgilendireyim.

Hocam ben kendi telefonumdan 1, babamın telefonundan 3 tane kod aldım ve 4'ünü de sorunsuzca girdim hesaba, sizde bir hata olmasın?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250706_164602_Coffy~2.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 64
Hocam ben kendi telefonumdan 1, babamın telefonundan 3 tane kod aldım ve 4'ünü de sorunsuzca girdim hesaba, sizde bir hata olmasın?
"Kampanya kodu kullanım limiti aşıldı." hatasını alıyordum. Red'lilere verilen kodlarda hesap limiti yoktur belki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…