Detaylar
Kim cevapladı?Saçmalık şu ki 1 Coffy hesabına sadece 1 adet Vodafone Coffy kodu girilebiliyor
3 ayrı hesap açmanız lazım. En azından bende böyle oldu, 2 adet normal faturalı hesaptan alınan koddan sadece 1 tanesini kullandırttı hesapta. Belki de Red'lilere verilen kodlarda hesap sınırı yoktur, kesin bir şey demeyeyim. Denemek lazım.
Saçmalık şu ki 1 Coffy hesabına sadece 1 adet Vodafone Coffy kodu girilebiliyor3 ayrı hesap açmanız lazım.
Daha denemediğim için bilemiyorum ama davet etme kampanyası için ailemin adına da hesap açmıştım deneyip bilgilendireyim.
1 saçmalık daha şu ki, hem Red tarifem var hem faturalı kullanıyorum hem de Premium üyesiyim ve sadece 1 hakkım var gözüküyorSaçmalık şu ki 1 Coffy hesabına sadece 1 adet Vodafone Coffy kodu girilebiliyor
Coffy'de normal faturalı kullanıcılara 1, Premium, Elit veya Red kullanıcılara ise 3 kahve ücretsiz.
Eki Görüntüle 161059
Bir deneyelim bakalım.
Güzel kampanya, kahvelerinin kötü olmadığını duymuştum.
PZ86KBBN
Afiyet olsun, Kahramanmaras'ta Coffy bayisi yok. Paylasayim dedim.
Afiyet olsun, Kahramanmaras'ta Coffy bayisi yok. Paylasayim dedim.
- Makaleler
- 17
Hocam ben kendi telefonumdan 1, babamın telefonundan 3 tane kod aldım ve 4'ünü de sorunsuzca girdim hesaba, sizde bir hata olmasın?Saçmalık şu ki 1 Coffy hesabına sadece 1 adet Vodafone Coffy kodu girilebiliyor3 ayrı hesap açmanız lazım. En azından bende böyle oldu, 2 adet normal faturalı hesaptan alınan koddan sadece 1 tanesini kullandırttı hesapta. Belki de Red'lilere verilen kodlarda hesap sınırı yoktur, kesin bir şey demeyeyim. Denemek lazım.
Dosya Ekleri
"Kampanya kodu kullanım limiti aşıldı." hatasını alıyordum. Red'lilere verilen kodlarda hesap limiti yoktur belki de.Hocam ben kendi telefonumdan 1, babamın telefonundan 3 tane kod aldım ve 4'ünü de sorunsuzca girdim hesaba, sizde bir hata olmasın?
Kahveleri gerçekten güzel sürekli gittiğim bir yerGüzel kampanya, kahvelerinin kötü olmadığını duymuştum.
Kullanılmış bilePZ86KBBN
Afiyet olsun, Kahramanmaraş'ta Coffy bayisi yok. Paylasayim dedim.
Yeni konular
-
TLOU Left Behind ile Part 2 aynı anda oynanır mı?
- leeEVERETT
-
-
-
-
-
-
-