geçmişte özellikle Monster notebookların yanında gönderilen adaptörlerde döngüsüdü. Pek bir problemin değişmesi ancak ben yine de riske girmez, adaptörde değişiklik olmaz.
Aradım da normal dediler. Gönderin diyen yok. Şimdi bütün pc gidip pencereleri değiştirme falan bilemedim. Sadece adaptörü yollayın deseler okeyim.
Herhangi bir sorun çıkarmaz, kullanıcının kulağını rahatsız ettiği için hoş bir durum değil. Mesela ben adaptörlerim ses yapıyorsa değiştiriyorum.
Hocam benim laptop alma olayım zaten bi faciyaya dönüştü artik.

hep bana mı denk gelir arkadaş.
edit : Merhaba, tarafınıza böyle bir bilgi verildi ise sadece adaptörü yollayabilirsiniz.
Servis süreci için ürünü tarafınıza göndermeden önce, aşağıdaki adımları teker teker takip etmenizi rica ederiz:
Paketleme Talimatları:
Ürün, boyuta gönderildiği şekilde, orijinal kutusu ile birlikte ve dıştan ek bir koli ile koruma altına alarak, hasar görmeyecek şekilde paketleyiniz.
Tüm aksesuarlar ve parçalar eksiksiz şekilde kutuya dahil edilmelidir.
Paket içinde, yaşadığınız sorunu bir şekilde tamamlamazsınız. Ancak mutlaka aşağıdaki bilgilerin verilmesine dikkat ediniz:
Sipariş numaranız
İsim – Soyisim
İletişim kurunz (telefon ve e-posta)
Kargo Gönderimi:
Paketlediğiniz ürünü, Yurtiçi Kargo aracılığıyla, 555772740 kargo anlaşması kodumuzu kullanarak ücretsiz olarak bize gönderebilirsiniz.
Kargo takip numaranızı mutlaka alın ve dağıtım sürecini bu numara ile takip edin.
Önemli Uyarılar:
Tarafımıza gönderilen ürünlerde kargo sigortası bulunmamaktadır. Bu nedenle, ürün taşıma sırasında zarar görmemesi adına, dış yapılı ve güvenli bir paketleme yapılmasına büyük önem verilecektir.
Hasarlı gelen hizmetlerden ve kargo şirketinden sorumlu değildir.
Herhangi bir sorunuz olması durumunda ekibimizle iletişime geçebilirsiniz.
Yarın yurt içi kargo kuryesi arayacağım.
Gitsin. Güzelce bir kargolama tamamdır.