AceTeq

Üstün
Makaleler
2
Yer
Başkent
Vatan Bilgisayar'dan, 25.01.2023 tarihinde 6.749₺ fiyata aldığım, Sapphire Pulse RX 6700 ekran kartımı iade alınabilir demişler. Şimdi ben bu parayı alırsam, çok zarar etmiş olurum, ne yapmalıyım. Değişim filan yaparlar mı? Tecrübesi olan var mı?

Coil Whine için bildiğim kadarıyla belli bir desibelin üzerinde ise kabul ediyorlar. Fan arızası varsa kart değişimi çıkmaz, arızayı onarıp yollarlar. Para iadesi alma bence, 6.700 liraya şu zamanda RX 6700'ü bırak, RX 6600 bile alamıyorsun.

Coil W çok rahatsız edici düzeyde değilse ve fan tamiride mümkünse iade etmezdim ben. Çünkü 2. el kart bile alsanız performansınız düşecek o fiyata güçlü kart almak da zor.

Rahatsız edici düzeyde bayağı ama undervolt ile azaltmıştım, kasa kapağıda kapalı olduğu için duyulmuyordu. Ancak fanda da gıcırtı gibi bir sıkıntı çıkınca dedim elimde kalmadan vereyim ben bunu.

Rahatsız edici düzeyde bayağı ama undervolt ile azaltmıştım, kasa kapağıda kapalı olduğu için duyulmuyordu. Ancak fanda da gıcırtı gibi bir sıkıntı çıkınca dedim elimde kalmadan vereyim ben bunu.

Hocam TriXX yazılımından fan sağlığına bakar mısın?

Hocam TriXX yazılımından fan sağlığına bakar mısın?
Kart Vatan Bilgisayar'da faturayı isityorlar.

Vatan Bilgisayar'dan, 25.01.2023 tarihinde 6.749₺ fiyata aldığım, Sapphire Pulse RX 6700 ekran kartımı iade alınabilir demişler. Şimdi ben bu parayı alırsam, çok zarar etmiş olurum, ne yapmalıyım. Değişim filan yaparlar mı? Tecrübesi olan var mı?

İade alınabilir diye bir şey yok, iade/değişim çıktı yazmamışlar bilerek bir uyanık onlar zaten. Her neyse hocam yapmanız gereken şu vatanı arıyorsunuz, aynı ürünü talep ediyorsunuz yok diyorlarsa, muadil ürün talep ediyorsunuz ona da yok deniliyorsa. İade cart curt kabul etmeden THH başvuruyorsun, yeni kartına hatta bazen THH aynı ürün olmadığı için üst model verilmesini bile uygun görebiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör: